Waarom kiezen voor een vakantiepark in België

vakantiepark Belgie.jpg Door redactie op 28-04-2023

Natuur, Cultuur en Entertainment: Waarom je als Nederlandse familie op vakantie zou moeten gaan naar België

België is een prachtig land dat bekend staat om zijn heerlijke chocolade, bier, wafels en frieten. Maar het biedt veel meer dan alleen maar lekkere dingen om te eten en te drinken. Het land heeft een rijke geschiedenis en cultuur, prachtige natuur en veel mogelijkheden voor entertainment. Hier zijn een paar redenen waarom je als Nederlandse familie op vakantie zou moeten gaan naar België.

Comfortabele Vakantieparken in België

België heeft veel vakantieparken die geschikt zijn voor gezinnen. Een van de bekendste is Center Parcs. Het park heeft verschillende locaties in België en biedt tal van activiteiten voor kinderen en volwassenen, zoals zwemmen, fietsen, minigolf en nog veel meer. De accommodaties zijn comfortabel en er zijn diverse faciliteiten, zoals speeltuinen, zwembaden, restaurants en winkels.Center Parcs Terhills resort

Een andere optie is Landal GreenParks. Deze vakantieparken hebben verschillende locaties in België, allemaal omgeven door prachtige natuur en bieden verschillende activiteiten zoals fietsen, wandelen, kanoën en nog veel meer. De accommodaties zijn ook zeer geschikt voor gezinnen en er zijn diverse faciliteiten, zoals speeltuinen, zwembaden, bowlingbanen en restaurants.

Als je op zoek bent naar een vakantiepark aan de kust van België, dan is Holiday Suites een goede optie. Deze vakantieparken liggen op loopafstand van het strand en bieden een scala aan activiteiten, zoals watersporten, fietsen en wandelen. De accommodaties zijn geschikt voor gezinnen en er zijn diverse faciliteiten, zoals zwembaden, speeltuinen en restaurants.

Roompot vakantieparken in de Ardennen

Een andere optie voor een vakantiepark in België is Roompot Vakanties. Dit Nederlandse bedrijf heeft verschillende vakantieparken verspreid over België, waaronder een aantal in de Ardennen. De Ardennen zijn een prachtige regio in België die bekend staat om zijn prachtige natuur en buitenactiviteiten.Roompot Parc la Clusure

Roompot Vakanties heeft verschillende vakantieparken in de Ardennen, zoals Parc les Etoiles, Village de Vacances de Vencimont en Domaine du Bonsoy. Deze parken bieden een scala aan activiteiten, zoals kajakken, mountainbiken, wandelen en paardrijden. Er zijn ook faciliteiten voor kinderen, zoals speeltuinen en kinderboerderijen.

De accommodaties op de vakantieparken van Roompot Vakanties zijn comfortabel en variëren van chalets en bungalows tot luxe villa's. Sommige vakantieparken hebben ook eigen restaurants en winkels.

Een verblijf in een van de vakantieparken van Roompot Vakanties in de Ardennen biedt een perfecte combinatie van rust en avontuur. Je kunt genieten van de prachtige natuur van de Ardennen en tegelijkertijd deelnemen aan leuke activiteiten voor het hele gezin. Bovendien zijn de vakantieparken van Roompot Vakanties gemakkelijk te bereiken vanuit Nederland en bieden ze een betaalbare vakantie optie voor gezinnen.

Als je op zoek bent naar een vakantiepark in België, dan is Roompot Vakanties zeker een goede optie om te overwegen, vooral als je van plan bent om de Ardennen te verkennen. Het biedt comfortabele accommodatie en tal van voorzieningen voor het hele gezin, plus de kans om te genieten van de prachtige natuur van België.

Bezienswaardigheden en Activiteiten in België

Belgische Ardennen

Naast het verblijf in een vakantiepark zijn er natuurlijk ook veel bezienswaardigheden en activiteiten om te doen in België. Zo kun je de historische steden Brugge, Gent en Brussel bezoeken, waar je kunt genieten van prachtige architectuur, musea en lekker eten. Ook het bezoeken van pretparken zoals Plopsaland of Walibi is een aanrader voor gezinnen met kinderen.

Daarnaast heeft België ook veel natuurlijke schoonheid te bieden. De Ardennen is een populaire regio voor buitensporten zoals klimmen, kajakken en wandelen. Ook de kust van België biedt mooie stranden en natuurlijke landschappen.

Conclusie

Kortom, België is een geweldige bestemming voor een familievakantie. Het biedt een combinatie van geschiedenis, cultuur, natuur en entertainment. Verblijf in een van de vele vakantieparken in België om te genieten van comfortabele accommodatie en tal van voorzieningen voor het hele gezin. En vergeet niet om de vele bezienswaardigheden en activiteiten te verkennen die België te bieden heeft.