Waterpark Marina Lipno

In TsjechiĆ« bij het betoverde Lipnomeer ligt Landal Marina Lipno. Ideaal voor een heerlijkeĀ vakantie in en op het water op dit mooie, rustige meer. 's Winters is het gebied een gezellige en betaalbare skigebied.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Waterpark Marina Lipno

In TsjechiĆ« pal aan het Lipnomeer in Zuid-Bohemen ligt Landal Marina Lipno. Het gebied rondom Lipno nad Vltavou is één van de mooiste streken van Tsjechië met een gevarieerde landschap met bossen, meertjes, heuvels en hoge bergen. Hierdoor is het gebied ideaal voor wandel- en natuurliefhebbers. Het Lipnomeer is een bron van vermaak, u kunt er surfen, zeilen zwemmen, zonnebaden en vissen naar snoeken, baarzen en forellen. Een bezoek aan de middeleeuwse stad Cesky Krumlov is een aanrader.

Vakantiepark Landal Marina Lipno in Tsjechië

Op Lanal Marina Lipno is veel te doen en te beleven. Dolle waterpret is er zowel binnen als buiten. Het Lipnomeer is bij mooi weer een bron van vermaak. Lekker zwemmen en dobberen op het water en op een dekentje ontspannen op het zandstrand. Daarnaast zijn er tal van watersporten te beoefenen op het meer. Op wandelafstand van Lanal Marina Lipno ligt binnnenzwembad "Aquaworld Lipno", waar u tegen betaling terecht kunt. Dit zwembad beschikt o.a. over een peuterbad, whirlpool,  stroomversnelling. Het bad heeft een mooi uitzicht op het Lipnomeer. 

Rond het Lipnomeer loopt een 21 kilometer lange route, ideaal voor fietsers. Bij de receptie kunt u terecht voor wandelroutes in de omgeving. Voor kinderen is er een speeltuin en de airtrampoline. Het entertainment-team van Landal Marina Lipno zorgt het hele jaar door voor een afwisselend programma. Of ga gezellig met het hele gezin een potje midgetgolfen.

In restaurant Marina kunt u voor een Tsjechische streekgerecht, of geniet op het terras van een hapje en een drankje. Het is op Marina Lipno ook mogelijk om gebruik te maken van het gourmetarrangement. Of doe makkelijk en maak gebruik van de broodjes- en ontbijtservice in de vroege ochtend. U verblijft op Lanal Marina Lipno in een appartement, een studio of een bungalow.

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Korting Landal GreenParks

Hoe boek je met maximale korting bij Landal?

Meestal krijg je de maximale korting bij Landal GreenParks via het zogenaamde aanbiedingen overzicht. Alle scherpe deals die Landal te bieden heeft vind je hier overzichtelijk op een rij. In meer dan 90% van de gevallen pak je maximale korting bij Landal GreenParks via het Landal actie overzicht. Deze vind je door naar het actie overzicht te gaan en daar de best passende actie voor jouw situatie uit te kiezen.

Het actuele Landal actie overzicht vind je hier:

Kijk snel!