Eftelg bij een attractiepark of dierentu

Bent je een liefhebber van attractieparken en/of dierentuinen en wil je op vakantie? Dan is een vakantie op een vakantiepark bij een dierentuin of attractiepark een uitkomst. Je combineert dan het verblijf op een vakantiepark met de toegang tot het attractiepark en dierentuin. In de meeste gevallen is de toegang tot het pretpark of dierentuin zelfs gratis! Vakantiepret is dan de hele vakantie gegarandeerd. Bovendien is vaak maar één dagje pretpark niet voldoende om alle attracties uit te testen. Veel pretparken en dierentuinen beschikken daarom tegenwoordig over een (naastgelegen) vakantiepark. In het overzicht hieronder vind je pretparken en dierentuinen met overnachtingsmogelijkheden.

2 Efteling vakantieparken bij een attractiepark of dierentuin gevonden

Zicht over het meer op het Poorthuys op vakantiepark Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk

Efteling logo

Vakantiepark Efteling Bosrijk is een park dat naast het attractiepark de Efteling ligt. Lekker extra lang genieten van deze betoverende wereld. Verblijf in luxe woningen of hotelkamers.

  • Bosrijke omgeving
  • Sprookjesachtig zwembad
  • Gratis toegang tot de Efteling
  • Het park is niet erg groot

Loonsche Land hotel op vakantiepark Efteling Loonsche Land

Efteling Loonsche Land

Efteling logo

Lekker tot rust komen na een dagje Efteling, kan in Efteling Loonsche Land. Want een verblijf op Efteling Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. Wandel de natuur in en ontspan in de unieke natuurlijke accommodaties.

  • Bosrijke omgeving
  • Gratis toegang tot de Efteling