Kindvriendelijke vakantieparken

Europe kent talloze vakantieparken, maar ze zijn niet altijd even kindvriendelijk. Op deze pagina vindt u vakantieparken die kindvriendelijk zijn. Dit houd in dat deze vakantieparken zijn ingesteld op kinderen en gezinnen. Op de kindvriendelijke vakantieparken zijn speeltuinen, soms een indoorspeeltuin, zwembaden met aparte kinderbaden en een kinderclub waar activiteiten worden georganiseerd te vinden. Er zijn ook kindvriendelijke vakantieparken die beschikken over speciale kinderbungalows, die zo optimaal mogelijk zijn aangepast aan kinderen. Kindvriendelijke vakantieparken in Nederland zijn erg in trek bij Nederlandse gezinnen, omdat dit vaak niet lang reizen is. Maar ook kindvriendelijke vakantieparken in Duitsland en kindvriendelijke vakantieparken in Belgi√ę zijn voor hen een goed alternatief

Zicht over het meer op het Poorthuys op vakantiepark Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk

Efteling logo

Vakantiepark Efteling Bosrijk is een park dat naast het attractiepark de Efteling ligt. Lekker extra lang genieten van deze betoverende wereld. Verblijf in luxe woningen of hotelkamers.

  • Bosrijke omgeving
  • Sprookjesachtig zwembad
  • Gratis toegang tot de Efteling
  • Het park is niet erg groot

Loonsche Land hotel op vakantiepark Efteling Loonsche Land

Efteling Loonsche Land

Efteling logo

Lekker tot rust komen na een dagje Efteling, kan in Efteling Loonsche Land. Want een verblijf op Efteling Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. Wandel de natuur in en ontspan in de unieke natuurlijke accommodaties.

  • Bosrijke omgeving
  • Gratis toegang tot de Efteling