Efteling Loonsche Land

Lekker tot rust komen na een dagje Efteling, kan in Efteling Loonsche Land. Want een verblijf op Efteling Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. Wandel de natuur in en ontspan in de unieke natuurlijke accommodaties.

Deel dit vakantiepark via:
Efteling logo

Efteling Loonsche Land

In Noord-Brabant in Kaatsheuvel naast de Efteling ligt vakantiepark Efteling Loonsche Land. Verblijft u op Efteling Loonsche Land dan heeft u gratis toegang tot de Efteling. Ook op de aankomst- en vertrekdag. De Efteling ligt op zo’n 15 minuten wandelen. Vanaf het vakantiepark Efteling Loonsche Land wandelt u zo de natuur in, misschien ziet u nog een eekhoorntje of een ree. Een groot gedeelte van dit natuurgebied bestaat uit zand en duinen.

Vakantiepark Efteling Loonsche Land bij de Efteling

Het vakantiepark Efteling Loonsche Land ligt op wandelafstand van de Efteling. Heerlijk om na een dagje Efteling niet naar huis te hoeven, maar lekker na te kunnen genieten in een sprookjesachtige omgeving. Loonsche Land is een gloednieuw, groen vakantiepark dat grenst aan een groot natuurgebied. Het natuurgebied kenmerkt zich door bos, zand en duinen. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en zandkastelen maken en zandtaartjes bakken. Tevens kunt u hier heerlijk wandelen. Volg het keienspoor en laat u dwars door natuurgebied Loonsche Land leiden.

Op vakantiepark Efteling Loonsche Land is geen zwembad. Verspreid over het vakantiepark liggen diverse speeltoestellen waar kinderen kunnen klauteren en klimmen. Er zijn ook speeltoestellen in ondiep water. Beklim de uitkijktoren en geniet van het mooie uitzicht over Loonsche Land. De Hooimijt is leuk voor kleine kindren, hier mogen ze de geitjes en konijntjes knuffelen en verzorgen.

In het restaurant "De Proeftuyn" op Efteling Loonsche Land kunt u terecht voor een ontbijt, lunch en diner. Op de menukaart van restaurant "De Proeftuyn" staan zoveel mogelijk seizoens- en streekproducten en er wordt gekookt met kruiden uit eigen moestuin. De accommodaties op vakantiepark Efteling Loonsche Land zijn werkelijk prachtig. Verblijf in de "Allergeenarme hut", de "Schaapskooi", "Themakamer Waterzicht", "Themakamer Boomzicht" of "Themakamer Duinzicht". Er zijn 5 of 6 persoons kamers te huur in het Loonsche Land hotel. Dit Efteling vakantiepark heeft echt een sprookjesachtige uitstraling.

Prijzen & beschikbaarheid