Efteling Bosrijk

Vakantiepark Efteling Bosrijk is een park dat naast het attractiepark de Efteling ligt. Lekker extra lang genieten van deze betoverende wereld. Verblijf in luxe woningen of hotelkamers.

Deel dit vakantiepark via:
Efteling logo

Efteling Bosrijk

De Efteling zo groot dat u aan één dagje Efteling niet voldoende heeft. Blijft daarom gezellig slapen op vakantiepark Efteling Bosrijk. Vier vakantie pal naast de Efteling, de sprookjesachtige omgeving zorgt ervoor dat u optimaal geniet van een bezoek aan de Efteling. Het vakantiepark Efteling Bosrijk ligt in Noord-Brabant in Kaatsheuvel en is zo prachtig opgezet dan de betovering van de Efteling er ook te vinden is. Bovendien profiteert u van diverse extra’s zoals een half uur eerder toegang tot het attractiepark en onbeperkt toegang tot de Efteling (ook op aankomst- en vertrekdag) .

Vakantiepark Efteling Bosrijk naast de Efteling

Het vakantiepark Efteling Bosrijk ligt direct naast de Efteling. U wandelt in een paar minuten vanaf uw accommodatie naar het attractiepark. Na een dagje Efteling is het heerlijk om tot rust te komen op het sprookjesachtige vakantiepark. Op het vakantiepark is een binnenzwembad met peuterbadje en een whirlpool. Klaas Vaak woont op dit vakantiepark. Zijn zandkasteel ligt midden in het meer. 's Avonds komen zijn Zandkabouters je ophalen zodat Klaas Vaak jou een verhaaltje voor het slapengaan vertelt. Maar er komen ook wel eens Sprookjesbosbewoners op bezoek om kinderen te vermaken.

Efteling Bosrijk heeft een restaurant (het Eethuys), waar u heerlijk kunt dineren. Of bestel een pizza die aan uw vakantiehuisje wordt geleverd. U kunt in het Eethuys ook terecht voor een ontbijt in de vroege morgen. Of maak gebruik van de ontbijtbezorging. In de parkwinkel kunt u terecht voor verse broodjes. Natuurlijk geniet u als gast van Efteling Bosrijk ook van diverse extra’s. 

U verblijft op vakantiepark vakantiepark Efteling Bosrijk in luxe bungalows, bij aankomst zijn de bedden alvast opgemaakt. Er is keuze uit diverse type bungalows die gelegen zijn aan het meer, in het groen of aan een gezellig dorpsplein. Er zijn ook bungalows boekbaar een buitensauna en een bubbelbad. Of boek een Poorthuys of Landhuys familiekamer voor 4 personen in een van de hotels op vakantiepark Efteling Bosrijk. 

Prijzen & beschikbaarheid