Algemene voorwaarden

Alle op onze website getoonde informatie, prijzen, data en faciliteiten zijn onder voorbehoud. Vakantiepark-gids doet haar uiterste best om een zo compleet, betrouwbaar mogelijk overzicht te tonen van de recreatiemogelijkheden. Wij zijn hiervoor echter afhankelijk van de informatie die de vermelde bedrijven bieden. Het is dus mogelijk dat bedrijven hun prijzen en/of faciliteiten tussentijds wijzigen.

Vakantiepark-gids linkt naar de websites of de reserveringsmodules van onze partners. Alle te boeken reizen, reisproducten en gerelateerde producten en / of diensten, worden door de partners van Vakantiepark-gids aangeboden en afgehandeld. Vakantiepark-gids is geen reisorganisatie maar een vakantieportal die via haar website bezoekers in contact brengt met producten en diensten van reisorganisaties.

De door Vakantiepark-gids op deze site verstrekte informatie is een aanbod van verschillende partners. Eventuele regelingen tussen u en derden die op onze website worden genoemd, zijn uitsluitend voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid. Vakantiepark-gids kan niet instaan voor de volledigheid, nauwkeurigheid en/of betrouwbaarheid van de opgenomen gegevens. De website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, u kunt echter op geen enkele wijze hier rechten aan ontlenen. Vakantiepark-gids kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke (indirecte) schade dan ook, ontstaan door het gebruik van onze website.

Intellectuele eigendom
Door het plaatsen van een review of beoordeling of andere content op Vakantiepark-gids komt er een overeenkomst tussen deze bezoeker en Vakantiepark-gids tot stand waarbij de bezoeker Vakantiepark-gids voor onbeperkte tijd de licentie verschaft om deze beoordeling te verveelvoudigen, te exploiteren, openbaar te maken, te vertalen en te bewerken. Zonder dat daar enige royalty of andere vergoeding tegenover staat.