De Eemhof

Center Parcs logo

De Eemhof is een vakantiepark van Centerparcs, gelegen aan het Eemmeer in Flevoland. De Eemhof is bekend om de Flow Rider en Turbo twister in de Aqua Mundo. Het park beschikt over een jachthaven.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

De Eemhof

Center Parcs de Eemhof is een vakantiepark van Centerparcs, gelegen in Flevoland bij de stad Zeewolde. Vakantiepark De Eemhof is gelegen aan het Eemmeer en beschikt over een eigen jachthaven. Hier kunt u tevens een boot huren.

Center Parcs De Eemhof in een notendop

De eemhof beschikt over een subtropische zwemparadijs (Aqua Mundo). Voor jong en oud is hier genoeg te doen. Er zijn verschillende zwembaden waaronder een verwarmd buitenbad. Er zijn 4 waterglijbanen, waaronder de ‘Turbo Twister’ en een heuse wildwaterbaan. Waar De Eemhof om bekend is is de ‘Flow Rider’, hier kun je bodyboarden op de krachtige golven. Daarnaast is het mogelijk om een duik introductieles te volgen. Voor u en uw baby kunt u gebruik maken van vroege-vogel-zwemmen: in alle rust kennis maken met het warme water.

De Action Factory is een overdekte activiteitenhal in de Eemhof. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven ze kunnen hier o.a.:

  • gamen
  • bowlen
  • Meeden aan het Wannabe activiteiten programma
  • Paintballen in de paintball-arena
  • Op kids safari gaan
  • ontsnappen uit de escape Room

Daarnaast is er de High Adventure Expierence. Klim via touwen omhoog en weer naar beneden. Verder kunt u op De Eemhog surfen, zeilen, wakeboarden en waterskiën. Voor oudere kinderen is er de HangOuts, hier kunnen ze heerlijk chillen, muziek luisteren en internetten.

Het centrale gedeelte van het park is mooi ingericht. Op de Market Square waant u zich aan de Zuid-Franse kust. Aan dit mediterraans plein kunt u winkelen, een hapje eten of gezellig neerploffen op een terras. Het plein is helaas niet overdekt.

U kunt op centerparcs De Eemhof verblijven in diverse cottages zoals een comfortabele of luxe cottage. Verder zijn er hotelappartementen, vip appartementen(waterfrontsuites) en heuze woonboten te huur.

Meer info...

Veelgestelde vragen over Center Parcs De Eemhof

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs De Eemhof?

Center Parcs De Eemhof beschikt over 801 vakantiehuisjes, 50 hotelkamers en 100 appartementen.

Tags:

Vakantiepark Nederland, Vakantiepark Flevoland, Vakantiepark Zeewolde, Center Parcs vakantieparken , Vakantiepark Aan een meer, Vakantiepark in een waterrijke omgeving, Vakantiepark met een kinderbad / peuterbad, Vakantiepark met een buitenzwembad, Vakantiepark met een overdekt zwembad, Vakantiepark met een waterglijbaan, Vakantiepark met een subtropisch zwembad, Vakantiepark met een super grote waterglijbaan, Vakantiepark met een golfslagbad, Vakantiepark met een wildwaterbaan, Vakantiepark met een stroomversnelling, Vakantiepark met buitenspeeltuin, Vakantiepark met indoor speeltuin, Vakantiepark Kinderboerderij en of dierenweide, Vakantiepark met een animatieprogramma het hele jaar, Vakantiepark met amusementshal, Vakantiepark met een trampoline, Vakantiepark met een hang-Out, Vakantiepark met Orry en Friends, Vakantiepark met kinder Academies, Vakantiepark waar je kan klimmen en abseilen, Vakantiepark waar je kan lasergamen, Vakantiepark waar je kan paintballen, Vakantiepark met een klimpark, Vakantiepark met fietsverhuur, Vakantiepark met midgetgolfbaan, Vakantiepark met bowlingbaan, Vakantiepark met een escaperoom, Vakantiepark met een multifunctioneel sportveld, Vakantiepark met een voetbalveld, Vakantiepark waar je kan mountainbiken, Vakantiepark waar je kan boogschieten, Vakantiepark waar je kan vissen, Vakantiepark met kano en of waterfietsverhuur, Vakantiepark Boot en of sloepverhuur, Vakantiepark waar je kan surfen / met surfschool, Vakantiepark waar je kan zeilen / zeilschool, Vakantiepark waar je kan duiken / duiklessen, Vakantiepark met stand up paddling, Vakantiepark waar je kan wakeboarden, Vakantiepark met een restaurant, Vakantiepark met een snackbar, Vakantiepark met een café of Bar, Vakantiepark met broodjesservice, Vakantiepark met een parkshop, Vakantiepark met een supermarkt, Vakantiepark met ontbijtservice, Vakantiepark met luxe huizen, Vakantiepark met sauna bungalows, Vakantiepark met huisdiervrije bungalows, Vakantiepark met kinderbungalows, Vakantiepark met mindervaliden bungalows, Vakantiepark met cara bungalows, Vakantiepark met woonboten, Vakantiepark met gratis WiFi in de bungalows, Vakantiepark met 2 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 4 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 5 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 6 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 8 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 12 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met een jachthaven, Vakantiepark met appartementen, Vakantiepark met hotelkamers, Vakantiepark aan het Veluwemeer, Vakantiepark Pannaveld, Vakantiepark Volleybalveld, Vakantiepark Tafeltennis, Vakantiepark met laadpalen voor elektrische auto's, Vakantiepark met een Flow Rider, Vakantiepark Beachclub, Vakantiepark met een Aqua Mundo, Vakantiepark Kindvriendelijk vakantiepark