Het Meerdal

Nabij America ligt centerparcs het Meerdal. Het vakantiepark heeft een tropisch zwembad met een superlange waterglijbaan en een indoorspeeltuin. Verder zijn er veel sport en spel activiteiten te doen.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Het Meerdal

In het noorden van Limburg, bij het dorpje America ligt Centerparcs Het Meerdal. Vlakbij ligt het natuurgebied De Peel, een fraai natuurgebied met heide, moerassen en knuppelbruggetjes.

Center Parcs het Meerdal in een notendop

Op Center Parcs Het Meerdal is een tropisch zwemparadijs 'Aqua Mundo', met diverse zwambaden zoals een golfslagbad, een verwarmd buitenbad, een bubbelbad en een Turks stoombad. Er zijn 2 glijbanen waarvan één superlange waterglijbaan van 103 meter. Er is ook een stroomversnellingen en een wildwaterbaan. Volg een duik introductieles en maakt tevens een ritje op een onderwaterscooter. Voor de jonge gasten is er een kinder-doe-bad of kunt u meedoen met het vroege-vogel-zwemmen voor baby's.

In het ‘Sport Center’ op Centerparcs Het Meerdal kunt u tennissen, badmintonnen en boogschieten. Geen last van hoogtevrees? Volg dan het indoor touwenparcours ‘High Adventure Experience’, of de ‘Zip Wire kabelbaan’ van 100 meter lang en 12 meter hoog.

Voor kinderen is er het kids verkeerspark waar kinderen rijden in elektrische auto’s, op een echt verkeersparcours. Daarnaast kunnen ze op het Meerdal paardrijden, poetsen en knuffelen met hun eigen pony. Center Parcs Het Meerdal biedt verschillende Wannabe-activiteiten aan.

Geniet in het Market Dome, aangelegd in Caribische sfeer, van de diverse eetgelegenheden, terassen en winkels. Er is ook een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

U kunt op centerparcs het Meerdal verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium-, vip- of kindercottage. Ook is er een een pony cottage te huur. Tijdens het verblijf kun je dan heerlijk knuffelen en rijden op een pony. Ideal voor kinderen!

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting – tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen nĂłg meer extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. €30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) Ă©n gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. €33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs Het Meerdal

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Het Meerdal?

Center Parcs Het Meerdal beschikt over 621 vakantiehuisjes.