De Huttenheugte

De Huttenheugte is een vakantiepark van Centerparcs in Dalen, Drenthe. Op het park is een tropische zwembad en een Action Factory. Plopsa Indoor Coevorden ligt direct naast dit vakantiepark. Wildlands Dierenpark Emmen ligt vlakbij.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

De Huttenheugte

Vakantiepark De Huttenheugte is een park van Centerparcs. Het park ligt in Drenthe, bij de plaats Dalen. Trek er op uit met de fiets en bezoek bijvoorbeeld de indrukwekkende hunebedden! Er liggen diverse gezellige plaatsen vlakbij zoals Coevorden en Dalen. Of bezoek het compleet vernieuwde Wildlands Dierenpark in Emmen. Naast vakantiepark De Huttenheugte ligt Plopsa Indoor Coevorden.

Center Parcs De Huttenheugte in een notendop

Op centerparcs de Huttenheugte ligt een tropisch zwembad 'Aqua Mundo', met glijbanen, een wildwaterbaan, een bubbelbad, een buitenbad en een kinder-doe-bad voor de kleinste gasten. Ga 'vroege-vogel-zwemmen': in de vroege ochtend zwemmen met uw baby. Volg een duik introductie of ga een uurtje wild water raften onder begeleiding.

Op de Huttenheugte is een Action Factory, waar diverse activiteiten zijn te doen. Kinderen kunnen terecht in de Kids Club of rondrijden op de mini-cars. Ontsnap uit de excaperoom, of ga de uitdaging aan in het touwenparcours High Adventure Experience.

Er is ook het Adventure Island, met een kinderboerderij, een grote speeltuin en een kabelbaan. Verder kan er worden gevist in het grote visrijke meer.

In het Market Dome van De Huttenheugte zijn diverse restaurants zoals een ‘Pizza & Pasta’, een grill restaurant en een buffetrestaurant. Voor de snelle hap is er een snackbar. In het Market Dome genieten zijn verder diverse activiteiten zoals live show met zang, dans, muziek en komedie.

U kunt op centerparcs de Huttenheugte verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of vipcottage.

Nieuw: Wonders of Nature cottages

Stap in het verhaal van twee onderzoekers, die elkaar tegen het lijf liepen aan de voet van een vulkaan. Hij bioloog, zij geoloog, allebei reislustig. Tijdens het reizen vulden ze hun logboek met avonturen die op hun pad kwamen. De mooiste hoofdstukken en natuurfenomen komen terug in iedere kamer van de nieuwe Wonders of Nature cottages.

In de gang van je cottage maak je kennis met het avontuurlijke leven van onze twee ontdekkingsreizigers. In het logboek lees je alle avonturen, maar stap je eenmaal binnen dan worden deze avonturen werkelijkheid! In elke kamer van de Wonders of Nature cottage vind je iets terug van hun belevenissen. Er is bijvoorbeeld de "waterval-woonkamer", een "bloemrijke keuken", "The floor is lava-speelkamer" en kun je slapen onder de sterren. Op die manier maken jullie zelf ook een reis langs de wonderen van de natuur.

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting – tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen nĂłg meer extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. €30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) Ă©n gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. €33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs De Huttenheugte

Hoeveel vakantiehuisjes zijn er op Center Parcs de Huttenheugte?

De Huttenheugte telt 658 bungalows met 3000 bedden.