EuroParcs de Zanding

Midden op de Veluwe bij Otterlo ligt vakantiepark EuroParcs de Zanding. Het park beschikt o.a. over een recreatiemeer en een binnenzwembad. Leuk is het Avonturen survival eiland.

Deel dit vakantiepark via:
Europarcs logo

EuroParcs de Zanding

Pal naast Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt vakantiepark EuroParcs de Zanding. Dit vakantiepark op de Veluwe bij Otterlo is perfect voor u wanneer u houdt van natuur en fiets-en wandeltochten. Vlakbij ligt het ‘Nationale Park De Hoge Veluwe’, in dit uniek natuurgebied in Gelderland kunt u urenlang fietsen of wandelen. Bezoek dan direct het in het park gelegen Kröller-Müller Museum, met een grote collectie schilderijen van Vincent van Gogh. Steden als Arnhem en Apeldoorn liggen vlakbij, hier kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pikken. Bezoek met uw kinderen Burger’s Zoo in Arnhem of de Apenheul en kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn.

Vakantiepark EuroParcs de Zanding naast Nationale Park De Hoge Veluwe

Maar ook op vakantiepark EuroParcs de Zanding is genoeg te beleven voor jong en oud. Er zijn tal van sport- en spel mogelijkheden in en om het recreatiemeer dat midden op "de Zanding" ligt. Dit recreatiemeer is ideaal om te zwemmen, te roeien of urenlang te spelen op het zandstrandje. Er is een speciaal gedeelte van het recreatiemeer ingericht waar u kunt vissen. Daarnaast beschikt vakantiepark de Zanding over een binnenzwembad, met relaxbanken, een Finse sauna en een Turks stoombad. In het binnenzwembad is ook een "food corner" aanwezig zodat u drankjes, ijs en friet kunt bestellen.

Op het spectaculaire avonturen survival eiland op vakantiepark de Zanding kunnen kinderen zich uren vermaken. Voor de jongste gasten zijn hier leuke, veilige speeltoestellen. Voor de oudere kinderen is er een kabelbaan en een klim- en klautertoestel van ongeveer elf meter hoog. Verder kunnen ze lekker spelen op het multifunctioneel sportveld: voet- en basketballen, hockeyen en meer. Tijden de schoolvakanties zorgt het recreatieteam van EuroParcs de Zanding voor een leuk en afwisselend animatieprogramma.

In restaurant Sophia's Italian op EuroParcs de Zanding kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner. Er is een snackbar voor een snelle hap. Restaurant "Aan het Strand" heeft uitzicht over het recreatiemeer. Bij mooi weer is ook het terras geopend. U verblijft op vakantiepark EuroParcs de Zanding in sfeervolle bungalows, vrijstaande chalets, tiny houses, of luxe vakantiehuizen, omgeven met veel groen. Er zijn ook groepsaccommodaties te huur voor 10, 12, 14, 18 of 20 personen. Maak gebruik van de hotelservices, een keuken- en handdoekenpakket liggen klaar en de bedden zijn bij aankomst opgemaakt.

Prijzen & beschikbaarheid