Safari Resort Beekse Bergen

Op Safari Resort Beekse Bergen verblijft u in een luxe lodge of safaritent met uitzicht op de savannen. Deze savannen staan bomvol met wilde dieren zoals giraffen, leeuwen en zebra’s. Een unieke ervaring!

Deel dit vakantiepark via:
Beeksebergen logo

Safari Resort Beekse Bergen

Altijd al op safari gewild en willen slapen tussen wilde dieren zoals giraffen, leeuwen, struisvogels en dromedarissen? Boek dan uw vakantie bij Safari Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek. In dit safaripark in Noord-Brabant wordt u ’s morgens wakker tussen de wilde dieren. U kijkt direct vanuit uw lodge of safaritent uit over de savanne met wilde dieren, echt een unieke en bijzondere ervaring. Verder heeft u als gast van Safari Resort Beekse Bergen ook gratis en onbeperkt toegang tot het naastgelegen Safaripark- en Speelland Beekse Bergen.

Safari Resort Beekse Bergen is echt een heel bijzonder vakantiepark. Zodra u Safari Resort Beekse Bergen betreedt, waant u zich in Afrika. De luxe lodges en safaritenten vormen een gezellig Afrikaans dorp. De accommodaties liggen rondom de savanne, hier lopen echte wilde dieren rond zoals giraffen, struisvogels, dromedarissen en watusi runderen. De luxe lodges zijn geheel in Afrikaanse stijl ingericht en beschikken over een ruim (overdekt) terras en een grote glazen pui. Hierdoor heeft u altijd zicht op de savanne met wilde dieren. Kijk hoe de wilde dieren in de vroege morgen ontwaken, en hoe de dieren gevoerd worden. 's Avonds kunt u zien hoe de wilde dieren een slaapplek zoeken.

Op Safari Resort Beekse Bergen beschikt over een aantal savannes:

  • Masai Mara met giraffen, struisvogels en zebra's
  • Serengeti met giraffen, struisvogels en zebra's
  • Simbara West en Simara East dit zijn de leeuwen vlakte.

Deze savannes zijn met voorkeur te boeken, kijk op de plattegrond van Safari Resort Beekse Bergen naar een geschikte accommodatie

Verder beschikt Safari Resort Beekse Bergen over een klein binnenzwembad met een peuterbadje, geheel in safari-stijl. Ook is er een spray park: een avontuurlijke waterspeeltuin met verschillende speelelementen. Verder kunnen kinderen spelen in de binnenspeelruimte met enkele speeltoestellen. Hier kunnen ze knutselen met de rangers en dansen en spelen.

Als gast op Safari Resort Beekse Bergen heeft u tijdens uw verblijf gratis en onbeperkt toegang tot het naastgelegen Safaripark. Wandelt direct via de speciale ingang het safaripark in, of stapt op het treintje bij Karibu Town.

Na een dagje wilde dieren spotten in Safaripark Beekse Bergen, kunt u lekker eten en nagenieten op het eigen terras van uw lodge. Of zoek de gezelligheid op van Karibu Town. Hier vind u bijvoorbeeld restaurant Moto, waar u kunt aanschuiven voor een diner. Plof neer op het gezellige terras dat zicht heeft op de savanne. In de Pamoja lounge kunt u ook terecht voor een hapje en een drankje. Speel gezellig samen een partijtje bowlen, geheel in safari-stijl. Of neem plaats rondom het kampvuur en luister naar de spannende verhalen van de parkranger.

U verblijft op Safari Resort Beekse Bergen in Lodges of safaritenten geheel in Afrikaanse stijl. Er zijn accommodaties voor 6, 8 of maar liefst 14 personen te boeken. Of doe echt bijzonder en boek een boomhut voor 6 personen. Kortom Safari Resort Beekse Bergen is perfect voor u als u of uw kinderen geen genoeg kunnen krijgen van wilde dieren!

Vakantiepark-gids heeft het Safari Resort Beekse Bergen bezocht! Lees erover in de uitgebreide review van het Safari Resort Beekse Bergen, inclusief video's.

Prijzen & beschikbaarheid

Beeksebergen: 15% vroegboekkorting, zelfs tijdens de schoolvakanties!

Overnacht in Beekse Bergen en beleef safari als nooit tevoren. Val in slaap tussen wilde dieren, word wakker van leeuwengebrul en beleef de leukste avonturen met de rangers. Boek nu jouw overnachting met 15% vroegboekkorting, zelfs in de schoolvakanties.

Banner Safaripark Beekse Bergen

Actievoorwaarden vroegboekkorting:

  • De vroegboekkorting geldt op de basis huurprijs.
  • Geldig op alle accommodaties.
  • De boeking dient minimaal 120 dagen voor aankomst te zijn.
  • Niet geldig op reserveringen langer dan 28 dagen.
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingen.
  • Niet geldig op reeds gemaakte boekingen.

Kijk snel!