Op zoek naar een eigen vakantiewoning als investering?

Steeds meer mensen kopen een recreatiewoning. Wat is er nu fijner om regelmatig te kunnen ontspannen met een mini-break. Steeds vaker gaan Nederlanders, Belgen en Duitsers op een korte vakantie in eigen land of in de buurlanden. Maar waarom niet uw eigen vakantiehuisje kopen op een droombestemming? Bij deze aanbieders kunt u terecht voor het investeren in een vakantiehuis.

hofvansalland logo

Vakantiehuis kopen op Hofvansalland

Gelegen in Hellendoorn ligt een van de beste vakantieparken van Nederland, vakantieresort Hof van Salland. Dit is terug te zien in het waarderingscijfer van gemiddeld een 9+ (Zoover) en de hoge verhuurgraad. Momenteel is het mogelijk om op dit vakantieresort een luxe vakantiewoning te kopen. Het aanbod bestaat uit bestaande en nieuwe vakantiewoningen en zijn geschikt voor zowel verhuur als eigen gebruik. Vanuit de luxe en comfortabele vakantievilla’s op het park kan men de omgeving ontdekken. Met de ligging nabij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug biedt dit vakantieresort de perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. 

Meer informatie
Topparken logo

Vakantiehuis kopen op een vakantiepark van Topparken

Een vakantiewoning kopen in eigen land? Kijk dan bij Topparkenverkoop voor een vakantiewoning op een van hun 17 vakantieparken. Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Het kopen van een vakantiewoning in Nederland is daarom juist nu interessant! TopParken staat bekend als een betrouwbare partij die zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiehuizen en de exploitatie van vakantieparken. Wilt u een vakantiewoning kopen op een vakantiepark in Nederland? Bekijk dan het grote aanbod vakantieparken van TopParken. Op alle 17 vakantieparken zijn diverse vakantiewoningen te koop voor eigen gebruik of met een interessant rendement.

Meer informatie
Deijsvogel logo

Vakantiehuis kopen op landgoed De IJsvogel

In Voorthuizen ligt Recreatielandgoed De IJsvogel, een luxe vakantiepark op de Veluwe. Het park is al jaren een begrip in recreatiesector. Dit is terug te zien in de hoge verhuurgraad en het waarderingscijfer van gemiddeld een 8,1(​ Zoover ​ ). Om nog meer mensen een unieke vakantie te bieden op de Veluwe worden er nieuwe luxe recreatiewoningen gerealiseerd onder het project Vogelveld. Met de Veluwe als uitvalsbasis biedt het park vele mogelijkheden tot het ontdekken van de omgeving. Natuurliefhebbers halen hun hart op tijdens een prachtige wandeling of fietstocht door de uitgestrekte Veluwse bossen. De nieuwe recreatiewoningen worden op een traditionele manier gebouwd en zijn van hoge kwaliteit. De vakantiewoningen zijn geschikt voor zowel verhuur als eigen gebruik. 

Meer informatie