Op zoek naar een eigen vakantiewoning als investering?

Steeds meer mensen kopen een recreatiewoning. Wat is er nu fijner om regelmatig te kunnen ontspannen met een mini-break. Steeds vaker gaan Nederlanders, Belgen en Duitsers op een korte vakantie in eigen land of in de buurlanden. Maar waarom niet uw eigen vakantiehuisje kopen op een droombestemming? Bij deze aanbieders kunt u terecht voor het investeren in een vakantiehuis.

Topparken logo

Vakantiehuis kopen op een vakantiepark van Topparken

Een vakantiewoning kopen in eigen land? Kijk dan bij Topparkenverkoop voor een vakantiewoning op een van hun 17 vakantieparken. Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Het kopen van een vakantiewoning in Nederland is daarom juist nu interessant! TopParken staat bekend als een betrouwbare partij die zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiehuizen en de exploitatie van vakantieparken. Wilt u een vakantiewoning kopen op een vakantiepark in Nederland? Bekijk dan het grote aanbod vakantieparken van TopParken. Op alle 17 vakantieparken zijn diverse vakantiewoningen te koop voor eigen gebruik of met een interessant rendement.

Meer informatie
Residenceheijendaelverkoop logo

Vakantiewoningen van Residenceheijendaelverkoop

Residenceheijendaelverkoop biedt luxe recreatiewoningen te koop aan op een unieke locatie in Nederland. Het vakantiepark is namelijk gelegen in Limburg. De provincie is met haar afwisselende en natuurrijke landschap een echte toeristentrekker. Het park wordt beheerd door een professionele organisaties. Verhuur en administratie, het wordt allemaal geregeld door de verhuurorganisatie. Wat residenceheijendaelverkoop uniek maakt ten opzichte van andere parken is de ligging nabij Nationaal Park de Maasduinen en de ruime kavels van minimaal 225m².

Meer informatie