Safaripark Beekse Bergen.jpg Door redactie op 30-11-2023

Slapen tussen de wilde dieren bij Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is een uniek dierenpark in Nederland. Het dierenpark ligt in de provincie Noord-Brabant bij Hilvarenbeek. Safaripark Beekse Bergen herbergt veel diersoorten, van leeuwen en giraffen tot olifanten en zebra's. Het dierenpark biedt een unieke ervaring: bezoekers hebben de mogelijkheid hebben om op safari te gaan te midden van wilde dieren. Het dierenpark is zo opgezet dat het bestaat uit uitgestrekte gebieden waarin dieren vrij rondlopen. Dit geeft de bezoekers een authentieke en indrukwekkende ervaring. Het is ook mogelijk om met je eigen auto op safari te gaan tussen de dieren tijdens de autosafari. Of ga met een ranger op pad tijdens de bussafari. De ranger weet allerlei leuke feitjes te vertellen. De laatste safari mogelijkheid is de bootsafari. Stap aan boord van safariboot Livingstone of Stanley en bewonder de schoonheid van de natuur. Samen genieten van een onvergetelijke reis! Deze verscheidenheid aan mogelijkheden voor het bekijken van de dieren, maakt het mogelijk om de dieren vanuit verschillende perspectieven te bewonderen. Dit zorgt voor een unieke safari-ervaring.

Waarom zou je overnachten bij Safari Park Beekse Bergen?

Wat het dierenpark extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om er te overnachten. Of je nu in het Safari Hotel, Lake Resort of het Safari Resort verblijft, een overnachting bij Safaripark Beekse Bergen voegt een extra dimensie toe aan het avontuur. 's nachts hoor je de geluiden van de wilde dieren. In de morgen is het heerlijk wakker worden met een prachtig uitzicht op de dieren en de natuur. Door te overnachting bij Safaripark Beekse Bergen ervaar je de dieren en het dierenpark op een unieke manier.

Safari Hotel Beekse Bergen

Het Safari Hotel

De eerste mogelijkheid om te overnachten is het Safari Hotel. In het Safari hotel geniet je van de luxe en comfort van een hotelovernachting. In en om het hotel beleef je de Afrikaanse sfeer. De kamers zijn sfeervol ingericht en bieden een prachtig uitzicht op de dieren. Lekker in slaap vallen met de geluiden van dieren op de achtergrond. Een overnachting in het Safari Hotel is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Lake Resort Beekse Bergen

Vakantiepark Lake Resort Beekse Bergen

Wil je een langere vakantie combineren met safari-avonturen? Ga dan voor het Lake Resort Beekse Bergen. Dit vakantiepark heeft veel verschillende accommodaties, van comfortabele lodges tot ruime vakantiehuizen aan het water. De vakantiehuizen liggen prachtig in het groen en direct aan het Victoriameer. Het vakantiepark heeft alle faciliteiten om een langere periode te genieten van ontspanning en plezier voor het hele gezin.

Zwemmen in Etsi Pool op vakantiepark Lake Resort

Op het Lake Resort vakantiepark ligt een prachtig zwembad: het Etsi Pool. In dit prachtige zwembad kunnen gasten genieten van een verfrissende duik. Er zijn glijbanen voor kinderen en rustige zones voor volwassenen. Zwembad Etsi Pool is de ideale plek om af te koelen na een dag vol safari-avonturen.

Speelland bij het het Lake Resort

Kinderen kunnen heerlijk spelen in Speelland. Speelland is een niet te missen attractie bij Lake Resort Beekse Bergen. Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Het is een geweldige manier om een dag vol safari-ontdekkingen af te sluiten.

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen

Tot slot is er nog het Safari Resort Beekse Bergen. Op dit vakantiepark is ook het Safari Hotel gelegen. Het Safari Resort Beekse Bergen biedt een unieke ervaring, op dit vakantiepark verblijf je letterlijk tussen de wilde dieren! Er zijn veel verschillende accommodaties te boeken, van lodges tot safaritenten. De accommodaties zijn zo geplaatst dat je het gevoel hebt dat je deel uitmaakt van de natuurlijke habitat van de dieren. Een verblijf op het Safari Resort is als een reis naar Afrika, maar dan gewoon in Nederland.

Zwemmen in zwembad Maji Springs op het Safari Resort

Op vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen ligt het overdekte zwembad "Maji Springs". Na een dag op safari in Safari Park Beekse Bergen, is er niets zo ontspannend als een duik nemen in de Maji Springs. Het overdekte zwembad zorgt het hele jaar door voor een aangename omgeving om te zwemmen. Het warme water en de sfeervolle ambiance in Maji Springs zorgt ervoor dat je de dag heerlijk ontspannen afsluit.

Conclusie

Kortom, Safari Park Beekse Bergen is niet zomaar een dierenpark. Het dierenpark biedt de mogelijkheid om de natuur van dichtbij te ervaren. Door de verschillende overnachtingsmogelijkheden kun je zowel overdag als 's nachts genieten van de dieren. Van het luxe Safari Hotel tot de vakantieparken Safari Resort en het Lake Resort, er is voor elk wat wils. Voeg daar de diverse faciliteiten zoals zwembaden en speciale kinderattracties aan toe, en je hebt een complete vakantiebestemming. Beleef veel plezier, avontuur en ontspanning. Boek nu snel je volgende vakantie in het hotel of een van de twee vakantieparken bij Safari Park Beekse Bergen.