Erperheide

Center Parcs logo

Center Parcs Erperheide is een vakantiepark dat ligt in Peer, Belgisch Limburg. Het is een echt vakantiepark voor kinderen, door de grote indoor speeltuin en het Aqua Mundo met wildwaterbaan.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Erperheide

Centerparcs Erperheide is een vakantiepark gelegen bij Peer in Belgisch Limburg. Het is een echt vakantiepark voor de hele familiez goed bereikbaar omdat het vlak over de grens bij Eindhoven in België ligt. Erperheide ligt midden in het mooie natuurgebied de Limburgse Kempen.

Center Parcs Erperheide in een notendop

Centerparcs staat bekend om de mooie zwembaden. Ook Center Parcs Erperheide heeft een mooi tropisch zwemparadijs. Er is een heus Aziatisch vissersdorp waar u bijna tussen de vissen kunt zwemmen. Voor de kleine gasten is er een kinder-doe-bad. Ga de uitdaging aan in de wildwaterglijbaan of het golfslagbad.

Op de Erperheide is er voor jonge kinderen een supergrote en Baluba indoorspeeltuin. Ze kunnen zich uren vermaken in de ballenbak met schuimballen, op een van de acht glijbanen, op de speelvulkaan of op het springkasteel.

Wat ook zeker een keer aan te raden is, is de Cool Factor Next Level. Kraak de geheime code door het uitvoeren van een reeks bloedstollende opdrachten. Of ga de uitdaging aan op de High Adventure Experience, wiebelend over stevige touwen hoog in de lucht. Ga op de reuzenschommel ‘Big Swing’, een schommel aan een touw op 12 meter hoogte.

Zoals bij veel centerparcs vakantieparken is het Market Dome het bruisende middelpunt. Zo ook bij Center Parcs Erperheide, hier vindt u leuke winkeltjes, een supermarkt en diverse goede restaurants.

U kunt op centerparcs Erperheide verblijven in diverse cottages zoals een comfortabele, premium of pony cottage. Je hebt dan een eigen pony tijdens je verblijf! Verder zijn er appartementen te huur.

Meer info...

Veelgestelde vragen over Center Parcs Erperheide

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Erperheide?

Center Parcs Erperheide beschikt over 616 vakantiehuisjes.

Tags:

Vakantiepark België, Vakantiepark Belgisch Limburg, Vakantiepark Peer, Center Parcs vakantieparken , Vakantiepark in de bossen of een bosrijke omgeving, Vakantiepark met een kinderbad / peuterbad, Vakantiepark met een buitenzwembad, Vakantiepark met een overdekt zwembad, Vakantiepark met een Whirlpool, Vakantiepark met een waterglijbaan, Vakantiepark met een subtropisch zwembad, Vakantiepark met een super grote waterglijbaan, Vakantiepark met een golfslagbad, Vakantiepark met een wildwaterbaan, Vakantiepark met een stroomversnelling, Vakantiepark met buitenspeeltuin, Vakantiepark met indoor speeltuin, Vakantiepark Kinderboerderij en of dierenweide, Vakantiepark met een animatieprogramma het hele jaar, Vakantiepark met een trampoline, Vakantiepark met een manege en/of waar je pony kunt rijden, Vakantiepark met Orry en Friends, Vakantiepark met een waterspeelplaats, Vakantiepark waar je kan klimmen en abseilen, Vakantiepark waar je kan lasergamen, Vakantiepark met een klimpark, Vakantiepark met fietsverhuur, Vakantiepark met bowlingbaan, Vakantiepark met een multifunctioneel sportveld, Vakantiepark met outdoor tennisbaan, Vakantiepark waar je kan mountainbiken, Vakantiepark waar je kan boogschieten, Vakantiepark met een indoor badmintonbaan, Vakantiepark met indoor tennisbaan, Vakantiepark waar je kan vissen, Vakantiepark met kano en of waterfietsverhuur, Vakantiepark waar je kan duiken / duiklessen, Vakantiepark met een restaurant, Vakantiepark met een snackbar, Vakantiepark met een café of Bar, Vakantiepark met broodjesservice, Vakantiepark met een parkshop, Vakantiepark met culinaire arrangementen, Vakantiepark met een supermarkt, Vakantiepark met ontbijtservice, Vakantiepark met luxe huizen, Vakantiepark met sauna bungalows, Vakantiepark met huisdiervrije bungalows, Vakantiepark met kinderbungalows, Vakantiepark met mindervaliden bungalows, Vakantiepark met gratis WiFi in de centrale voorziening, Vakantiepark met gratis WiFi in de bungalows, Vakantiepark met 2 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 4 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 5 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 6 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 8 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark Volleybalveld, Vakantiepark Tafeltennis, Vakantiepark met laadpalen voor elektrische auto's, Vakantiepark met een Aqua Mundo, Vakantiepark met een Pony cottage, Vakantiepark Kindvriendelijk vakantiepark