Papendaal lodge 4

Papendaal lodge 4

Papendaal lodge 4
4-persoons (Safari)Tent
v.a. € 205.80
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Papendaal lodge 4" is gelegen op EuroParcs Hoge Kempen. EuroParcs Hoge Kempen is een vakantiepark in België en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Zutendaal is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Hoge Kempen toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Belgisch Limburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Belgisch Limburg.

De Papendaal lodge is een ruime glampinglodge die je het echte kampeergevoel geeft met de voorzieningen van thuis. De glampinglodge is geschikt voor vier personen en is te betreden met enkele traptreden. In het woongedeelte vind je een eethoek met een moderne keuken, die uitgerust is met onder andere een koelkast, diepvries en 4-pitsfornuis. De Papendaal lodge is voorzien van twee slaapkamers met tweepersoonsbedden. 1 slaapkamer bevindt zich op de begane grond en 1 op de slaapzolder, die met een ladder te bereiken is. De badkamer heeft een douchecabine, toilet en wasbak. De glampinglodge heeft een terras met tuinset. In de accommodatie is geen televisie aanwezig, maar er is wel gratis Wi-Fi beschikbaar. Je kunt 1 auto parkeren bij de glampinglodge.

Heeft u interesse in accommodatie "Papendaal lodge 4" op vakantiepark EuroParcs Hoge Kempen? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Hoge Kempen. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken