Tiny House 2

Tiny House 2

Tiny House 2
2-persoons Tiny House
v.a. € 166.90
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Tiny House 2" is gelegen op EuroParcs Hoge Kempen. EuroParcs Hoge Kempen is een vakantiepark in België en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Zutendaal is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Hoge Kempen toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Belgisch Limburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Belgisch Limburg.

De Tiny House 2 is een knus en sfeervol ingericht verblijf met grote schuifdeuren om 's ochtends heerlijk van een kop koffie te kunnen genieten op het terras. In de knusse woonruimte bevindt zich de eethoek, zithoek met handige opbergruimte, televisie en moderne keuken met kookplaat, vaatwasser en filter koffiezetapparaat. De slaapkamer op de slaapzolder is te bereiken via een uitschuifbare ladder en heeft 1 tweepersoonsbed. De moderne badkamer beschikt over een wastafel, wc en douche. Op het terras met tuinset en schaduwdoek kun je heerlijk genieten van de natuur om je heen. Je kunt 1 auto parkeren bij het chalet en je beschikt over gratis Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Tiny House 2" op vakantiepark EuroParcs Hoge Kempen? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Hoge Kempen. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken