Kampeerplaats Comfort

Kampeerplaats Comfort

Kampeerplaats Comfort
6-persoons Kampeerplaats
v.a. € 78.30
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Kampeerplaats Comfort" is gelegen op Petite Suisse. Petite Suisse is een vakantiepark in België. Het vakantiepark in Dochamps is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Petite Suisse toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Luxemburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Luxemburg.

De kampeerplaats type Comfort heeft een oppervlakte van minimaal 100 m² groot. Uw kampeerplaats beschikt over een 10 ampère stroomvoorziening en per twee kampeerplaatsen deelt u een watertappunt.
In het hart van de Ardennen geniet u vanaf uw comfort kampeerplaats van een spectaculair uitzicht over de uitgestrekte bossen en heuvels van de Belgische Ardennen. Het enige wat u zelf mee hoeft mee te nemen is uw eigen tent of caravan en kampeerspullen, en uw zorgeloze vakantie kan beginnen!

Heeft u interesse in accommodatie "Kampeerplaats Comfort" op vakantiepark Petite Suisse? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Petite Suisse. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken