Tamaris XL

Tamaris XL

Tamaris XL
6-persoons Bungalow
v.a. € 233.70
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Tamaris XL" is gelegen op Petite Suisse. Petite Suisse is een vakantiepark in België. Het vakantiepark in Dochamps is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Petite Suisse toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Luxemburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Luxemburg.

Wanneer u wilt genieten van een vakantie op de camping, maar toch luxe wenst dan is het huren van een Tamaris stacaravan ideaal. Deze moderne stacaravans zijn voorzien van 3 slaapkamers, een woonkamer met keuken, een badkamer en een apart toilet. Deze accommodaties zijn volledig ingericht en beschikken over centrale verwarming. Hierdoor zijn deze prima geschikt voor in het voor en na seizoen alsook in de zomer. Alle accommodaties zijn rookvrij.

Door de kleurrijke inrichting is de Tamaris XL een zeer sfeervolle accommodatie. Middenin de accommodatie bevindt zich een ruime woonkamer met open keuken. De open keuken is compleet ingericht met onder andere een koelkast met vriesvak, een gasfornuis, een magnetron en een koffiezetapparaat. In de heerlijke zithoek is er een aparte eettafel met stoelen. Uiteraard is er ook een flatscreen televisie aanwezig. De badkamer heeft een ruime douche en een wastafel. Het toilet bevindt zich apart van de badkamer.  
De Tamaris XL heeft één slaapkamer met een 2-persoons bed en twee extra slaapkamers met daarin twee 1-persoons bedden. Alle slaapkamers zijn voorzien van beddengoed.
Alle accommodaties beschikken tevens over een terras met tuintafel, 4 stoelen plus 2 relaxstoelen. Uw auto mag gewoon bij de accommodatie geparkeerd worden.     





















Heeft u interesse in accommodatie "Tamaris XL" op vakantiepark Petite Suisse? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Petite Suisse. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken