Vakantiewoning 10p

Vakantiewoning 10p

Vakantiewoning 10p
10-persoons Bungalow
v.a. € 882.16
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Vakantiewoning 10p" is gelegen op Petite Suisse. Petite Suisse is een vakantiepark in België. Het vakantiepark in Dochamps is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Petite Suisse toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Luxemburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Luxemburg.

Het groepshuis van Petite Suisse een vakantiehuis voor maximaal 10 personen met veel comfort. Het vakantiehuis heeft de naam 'Ons huis' gekregen en beschikt over vijf slaapkamers, een badkamer met een ligbad, twee douches en meerdere toiletten. Op de begane grond is een grote L-vormige kamer met heerlijke zitbanken en een grote flatscreen televisie. De compleet ingerichte keuken is voorzien van o.a. een magnetron en een vaatwasmachine. 

Heeft u interesse in accommodatie "Vakantiewoning 10p" op vakantiepark Petite Suisse? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Petite Suisse. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken