Park Eifel

Center Parcs Eifel is een vakantiepark dat ligt in de Duitse Eifel. De Duitse Eifel staat garant voor een indrukwekkende natuur. Op het park is er o.a. een tropisch zwembad, een indoorspeeltuin en een Kids Factory.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Park Eifel

In de Duitse Eifel nabij Gunderath ligt het vakantiepark Center Parcs Eifel. Wanneer u een wandel- en fietsliefhebber bent is dit park uitermate geschikt voor u. De Eifel heeft een indrukwekkend vulkaanlandschap, met uitgestrekte bossen, rotsplateaus en heuvels. Dwars door de Eifel stroom de rivier de Moezel.

Center Parcs Eifel in een notendop

Center Parcs Eifel beschikt over een tropisch zwembad 'Aqua Mundo'. Het zwemparadijs heeft een o.a. een buitenbad, waterglijbanen, een kinder-doe-bad en bubbelbaden. Met uw baby kunt in in de ochtend baby-vroege-vogel-zwemmen. U en uw baby kunnen dan in alle rust kennis maken met het warme water. 

Voor kinderen tot 12 jaar is er op Center Parcs Eifel een indoorspeeltuin ‘Baluba’. Daarnaast kunnen uw kinderen op Center Parcs Eifel deelnemen aan een bingo, disco en een kids parade. Ook kunnen er er vlotten worden gebouwd, waarmee dan vervolgens gevaren gaat worden. 

Het Market Dome van Center Parcs Eifel biedt onderdak aan diverse restaurants waaronder een Italiaans restaurant, een buffetrestaurant en een pannenkoekenrestaurant. In de avond is is er live-entertainment. Voor de dagelijkse boodschappen beschikt het vakantiepark over een supermarkt en een warme bakker. U kunt op centerparcs Park Eifel verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of vipcottage. 

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting ‚Äď tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen n√≥g meer extra‚Äôs: ActiviteitenCadeau t.w.v. ‚ā¨30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) √©n gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. ‚ā¨33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs Park Eifel

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Park Eifel?

Center Parcs Park Eifel beschikt over 460 vakantiehuisjes.