Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem is een vakantiepark van Roompot gelegen in het mooie Duitse gebied de Moezel. Er is een binnenzwembad en een golfbaan. Voor de kleinste gasten is er een indoorspeeltuin.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem ligt in de Moezel en nabij het stadje Cochem (Ediger-Eller). De Moezel is een geliefde vakantiebestemming in Duitsland. Een bezoek aan de Cochemer Burcht is een echte aanrader. Bezoek de pittoreske dorpjes in de omgeving, of maak een rondvaart over de Moezel. Op Ferienresort Cochem kunt u terecht voor rust, natuur of voor een actieve vakantie.

Ferienresort Cochem in een notendop

Het Roompot park Ferienresort Cochem wordt omgeven door groene heuvels met wijngaarden en slingerpaadjes, die u voeren naar plekjes met een geweldig uitzicht over de Moezel. Verder kunt u genieten in het binnenzwembad met kinderbad. Hier heeft u als gast van Ferienresort Cochem gratis toegang toe. Voor de kleine gastern is er ook een kleine binnen- en buitenspeeltuin. Maak daarnaast gebruik van de bowlingbaan. Kinderen kunnen terecht bij het recreatieteam, die samen met Koos konijn zorgen voor de nodige afwisseling.

Op Ferienresort Cochem ligt een schitterende 9- en 18-holes golfbaan. De 9 holes golfbaan is zeer geschikt voor mensen die net zijn begonnen met golf. U heeft voor deze 9-holes golfbaan geen golfvaardigheidsbewijs nodig. Voor de meer ervaren golfer is de 18-holes golfbaan perfect!

U verblijft in kleurrije vakantiebungalows. Het vakantiepark Ferienresort Cochem heeft de uitstraling van een gezellig Duits dorpje. Er zijn ook luxe vakantiebungalows met een privé-sauna. Er is een parkwinkel, voor uw dagelijkse boodschappen en verse broodjes in de vroegen morgen. Daarnaast is er een buffetrestaurant en een snackbar aanwezig op het Roompot park in de Moezel.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!