Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim is een vakantiepark van Roompot gelegen in Nedersaksen. Het park heeft luxe villa’s + indoor speeltuin. Tegenover het park ligt het zwembad, waar u eenmalig gratis gebruik van mag maken.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Ferienresort Bad Bentheim

Roompot ferienresort Bad Bentheim ligt over de grens bij Enschede, in de deelstaat Nedersaksen, nabij Bad Bentheim. De omgeving is perfect voor het vieren van uw vakantie, met groene heuvels, pittoreske dorpjes en een imposante burcht.

Ferienresort Bad Bentheim in een notendop

Ferienresort Bad Bentheim is een luxe vakantiepark van Roompot. Het centrumgebouw is het hart van Ferienresort Bad Bentheim. Hier vindt u twee restaurants met terrasjes. Er is ook een indoorspeeltuin en de kids club voor de allerjongsten gasten. Speel een partijtje bowling of midgetgolf met uw familieleden.

Roompot Ferienresort Bad Bentheim heeft zelf geen zwembad. Zwemmen kan direct tegenover het vakantiepark, in het gemeentelijke binnenzwembad met een peuterbad en een buitenbad. U krijgt als parkgast één keer gratis toegang tot het zwembad.

Huur en fiets en verken de omgeing. Een bezoek aan de oude burcht een aanrader, het is namelijk de grootste hoogteburcht van Noordwest Duitsland!

Na een drukke dag kunt u terecht in een van de twee parkrestaurants op Roompot Ferienresort Bad Bentheim. Voor een snelle hap is er een snackbar Verder is er ook een café. De dagelijkse boodschappen en verse broodjes kunt u kopen in de supermarkt op het vakantiepark. Het park heeft geschakelde of vrijstaande villa’s in landhuisstijl. Er zijn ook villa’s boekbaar met een sauna.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!