Park Bostalsee

Vakantiepark Center Parcs Bostalsee ligt in de vakantiestreek 'De Hunsrück'. Er is een tropisch zwembad. Vanuit je cottage loop je naar het strand en bekijk je de watersporters die zich uitleven op het Bostalmeer.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Park Bostalsee

Vakantiepark Bostalsee is een vakantiepark van centerparcs, gelegen aan het gelijknamige ‘Bostalsee meer’. Dit meer ligt in de deelstaat Saarland in Duitsland, in het natuurgebied van de Hunsrück-Hochwald. De omgeving is schitterend, zowel in de zomer als in de winter.

Centerparcs Bostalsee in een notendop

Vakantiepark Center Parcs Bostalsee beschikt over een subtropisch waterparadijs 'Aqua Mundo'. Het zwembad heeft o.a. een golfslagbad, 3 waterglijbanen, een buitenzwembad en een waterspeeltuin. Voor de jonge gasten is er een peuterbadje en kan er worden deelgenomen aan babyzwemmen.

Het park ligt aan het grote Bostalsee meer. U kunt heerlijk ontspannen op het zandstrand, surfen of een zeilcursus volgen. Huur een elektrische boot en verken het meer. Voor de kinderen is er een buitenspeeltuin. Daarnaast zijn er de voetbal clinics en kunnen ze BMX-fietsen. Voor een complete lijst met activiteiten neem even een kijkje op de website van Center Parcs Bostalsee.

Op Vakantiepark Center Parcs Bostalsee ligt een overdekt Park Plaza. Ga heerlijk dineren in een van de restaurants, waaronder een buffetrestaurant. Een snackbar mag uiteraard ook niet ontbreken voor de snelle hap. Plof gezellig neer op een van de terrasjes in het prachtig ingerichte Park plaza. Of doe lekker makkelijk en maak gebruik van de 'cottage delivery service' en laat iets lekkers bezorgen.

U kunt op centerparcs Bostalsee verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- ofvip cottage. Er zijn ook cottages boekbaar met prachtig zicht op het ‘Bostalsee meer’.

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting – tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen nĂłg meer extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. €30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) Ă©n gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. €33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs Park Bostalsee

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Park Bostalsee?

Center Parcs Park Bostalsee beschikt over 500 vakantiehuisjes.