Park Hochsauerland

Park Hochsauerland is een vakantiepark van centerparcs. Het ligt vlakbij Winterberg, de omgeving is een geliefd wandelgebied en ’s winters een ideaal skioord. Het park beschikt o.a. over een tropisch zwembad en een grote buitenspeeltuin.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Park Hochsauerland

Park Hochsauerland, een vakantiepark van centerparks, ligt in het dorpje Medebach, midden in Sauerland, vlakbij de plaats Winterberg. U kunt in die regio 's winter heerlijk skiën en langlaufen. 's Zomers is het gebied door het bergachtige landschap, uitermate geschikt om te mountainbiken en wandelen.

Center Parcs Hochsauerland in een notendop

Center Parcs Park Hochsauerland beschikt over een subtropische zwemparadijs 'Aqua Mundo'. Aqua Mundo is een mooi ingericht zwembad vol watervallen, waterglijbanen en een omkiep emmer die meer dan 900 liter water uitstort. Ook beschikt het zwembad over een geweldig ‘Water Playhouse’. Laat u meevoeren op de ‘Lazy River’ of volg een duik- en aqua workout. Voor de allerkleinste gasten is er een kinder-doe-bad. Verder kunt u met uw baby 's ochtends heerlijk rustig zwemmen tijdens het Baby-Vroege-Vogel-Zwemmen. Geniet en kom even tot rust in de sauna.

Op Center Parcs Park Hochsauerland is een super grote buitenspeeltuin. Ook kunnen kinderen trampoline springen, of voetballen in het voetbalkamp. Het voetbalkamp is bedoeld voor voetballers die in korte tijd veel willen leren over voetbal.

De omgeving van centerparcs Park Hochsauerland is bij uitstek geschikt om te mountainbiken en te wandelen. In de winter kunt u in het gebied heerlijk skiën en langlaufen, als er sneeuw ligt.

In het Market Dome zijn diverse restaurants waaronder een italiaans restaurant, een pannenkoekenhuis een grill restaurant en een buffetrestaurant. Er is ook een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en een warme bakker. Uiteraard is er veel live-entertainment in het Market Dome.

U kunt op centerparcs Park Hochsauerland verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of kindercottage. Verder zijn er hotelkamers en suites te huur.

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting – tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen nĂłg meer extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. €30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) Ă©n gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. €33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs Park Hochsauerland

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Park Hochsauerland?

Center Parcs Park Hochsauerland beschikt over 550 vakantiehuisjes.