Soustons Village

Soustons Village is een autovrij vakantiepark met aquapark in Frankrijk. Het vakantiepark heeft diverse buitenzwembaden, een overdekt zwembad en een wellness.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Soustons Village

Soustons Village is een vakantiepark van Roompot in de provincie Aquitaine in Frankrijk. Het ligt midden in het groen tussen het meer Soustons en de Atlantische zee. De Atlantische zee heeft zandstranden die perfect zijn om te surfen of om heerlijk te luieren. U kunt gebruik maken van de gratis shuttlebus voor vervoer naar het strand.

Soustons Village in een notendop

Op Soustons Village kunt u genieten het prachtige aquapark. Het aquapark beschikt voer een golfslagbad. Een deel van het aquapark is uitsluitend en alleen voor kinderen gereserveerd. Daarnaast is er een 100 m² groot verwarmde binnenbad. U kunt zelf heerlijk ontspannen in de sauna, het bubbelbad en de hamam. Daarnaast zijn gezichts- en massages behandelingen ook mogelijk.

Kinderen kunnen terecht op de speelweiden vol speeltoestellen en op het springkasteel. Er zijn diverse kinderclubs voor kinderen van 5 tot 7, van 8 tot 12 en van 13 tot 17 jaar. De leuke activiteiten worden georganiseerd door een professioneel recreatieteam. Op Soustons Village vindt u tevens een fitnessruimte een sportterrein, een tennis- en petanquebaan. Het is ook mogelijk om dansles te volgen. Het meer van Soustons ligt op een steenworp afstand ligt.

Het vakantiepark beschikt over een restaurant en terras! Voor de makkelijke hap is er een snackbar! De parkwinkel heeft een goed assortiment om zelf dagelijks te koken. Hier kunt u ook terecht voor verse broodjes in de vroege morgen. Op Soustons Village kunt u verblijven in vrijstaande houten cottages, die omringd zijn door groen. De cottages zijn gelijkvloers en hebben een heerlijk terras.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!