Le Moulin de la Pique

Rcn logo

Het vakantiepark Le Moulin de la Pique ligt op een oud landgoed, met hoge bomen en een bloementuin. Het park heeft vier zwembaden en een glijbaan van 45 m. Geniet tot in de late uurtjes van de Zuid-Franse zon!

Deel dit vakantiepark via:
Rcn logo

Le Moulin de la Pique

Altijd al eens willen verblijven op een mooi oud Frans landgoed? Dat kan op vakantiepark RCN Le Moulin de la Pique, midden in de Dordogne, bij het plaatsje Pays de Belvès. In de omgeving kunt u wandelen, druipsteengrotten en grotwoningen bewonderen, romantische kastelen en charmante stadjes als Sarlat en Monpazier verkennen. Waan u terug in de tijd in Village du Bournat. Of ga samen kanoën. Zoek verkoeling langs de rivier de Dordogne, aan de rivier liggen ook mooie strandjes.

Vakantiepark RCN le Moulin de la Pique in de Dordogne

Het waterpark ‘Aquaparc la Pique’ is de ware topattractie van vakantiepark RCN Le Moulin. Dit supergave waterpark heeft vier heerlijke buitenzwembaden en drie spectaculaire glijbanen. Één waterglijbaan is zelfs 45 meter lang. Alleen hiervoor komen veel vakantiegangers elk jaar weer terug. Le Moulin de la Pique is niet voor niets een topcamping met vijf sterren! Er is ook nog een groot recreatiemeer van 5500m², waar u kunt vissen en varen.

De kinderen kunnen zich uitleven op vakantiepark Le Moulin de la Pique in de speeltuin, op de speelzolder of op het fossielenveld. Het recreatieteam staat in de mei- en zomervakanties garant voor veel plezier. Trap een balletje op het sportveld of ga de strijd aan op de tennisbaan. Met de hele familie ontspand midgetgolfen of jeu-de-boules spelen is ook mogelijk.

Vakantiepark RCN Le Moulin de la Pique geeft uw vakantie een sprookjesachtige en romantische sfeer, door de kasteelachtige gebouwen en bloemrijke tuinen. Op het gezellige centrale plein ligt een restaurant waar u heerlijk kunt eten. Op dit plein is ook een verwarmd terras. Er is een snackbar voor een snelle hap. In de parkwinkel kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. U verblijft op vakantiepark RCN Le Moulin de la Pique in een mobile home, een stacaravan of een vrijstaand vakantiehuis. Er zijn ook glamping accommodaties te boeken.

Meer info...
Tags:

Vakantiepark Frankrijk, Vakantiepark Belvès, Vakantiepark Pays de Belvès, Rcn vakantieparken , Vakantiepark Aan een meer, Vakantiepark In de heuvels, Vakantiepark In de bergen, Vakantiepark met een kinderbad / peuterbad, Vakantiepark met een buitenzwembad, Vakantiepark met een overdekt zwembad, Vakantiepark met een waterglijbaan, Vakantiepark met een super grote waterglijbaan, Vakantiepark met buitenspeeltuin, Vakantiepark met een animatieprogramma tijdens schoolvakanties, Vakantiepark met midgetgolfbaan, Vakantiepark met outdoor tennisbaan, Vakantiepark met fitness, Vakantiepark waar je kan vissen, Vakantiepark met een restaurant, Vakantiepark met een snackbar, Vakantiepark met een parkshop, Vakantiepark met safaritenten, Vakantiepark met 4 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 5 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 6 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 8 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 10 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met mobil homes, Vakantiepark met camping, Vakantiepark Privé sanitair, Vakantiepark Tafeltennis, Vakantiepark met laadpalen voor elektrische auto's