Domaine de la Noguière

Rcn logo

Vakantiepark RCN Domaine de la Noguière  ligt op slechts 16 km van de Middellandse Zee, ideaal voor een strandvakantie. Plaatsen als Cannes, Nice en Monaco liggen vlakbij. Op het park zijn twee zwembaden met waterglijbanen.

Deel dit vakantiepark via:
Rcn logo

Domaine de la Noguière

Vakantiepark RCN Domaine de la Noguière ligt op slechts 16 kilometer van de Middellandse Zee. Vier uw vakantie te midden van zonnebloemen- en lavendelvelden. Bezoek beroemde steden zoals Cannes en Nice, maar ook Monaco ligt om de hoek. Ga een dagje naar het strand, of kies voor een van de vele schilderachtige meertjes in de omgeving. Een bezoekje aan de dolfijnen- en orkashow in Marineland, het survivalpark Le Jardin de César et Léonie en de kleinschalige canyon Gorges du Pennafort is ook erg leuk om te doen.

Vakantiepark RCN Domaine de la Noguière in de Côte d'Azur

Het vakantiepark RCN Domaine de la Noguière beschikt over twee prachtige zwembaden met een vierdubbele en een driedubbele waterglijbaan. De kinderen zullen zich hier uren vermaken en willen niets liever dan van de glijbanen roetsjen en in het water plonzen. Rondom het zwembad staan heerlijke ligstoelen, zodat u kunt genieten van de Franse zon. Er is ook een idyllisch vismeertje op het RCN vakantiepark te vinden, waar u kunt genieten van rust.

Daarnaast beschikt vakantiepark RCN Domaine de la Noguière over een mooie speeltuin voor de kinderen. Ook is er een recreatiebos en een recreatiezaal. Het recreatieteam zorgt het hele vakantieseizoen voor een leuk en afwisselend programma. Op het multifunctioneel sportveld kunt u terecht voor bijvoorbeeld een potje voetbal. Andere faciliteiten zijn de tafeltennistafels en de jeu-des-boules banen.

Op vakantiepark Domaine de la Noguière kunt u gezellig dineren in het restaurant. Ook is er ook een loungebar en een terras. Er worden regelmatig gezellige dans- en feestavonden georganiseerd. U verblijft op vakantiepark Domaine de la Noguière in een mobilhome of safaritent. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien zoals een veranda. Kortom, dit RCN vakantiepark is perfect voor een zonovergoten (zomer) vakantie.

Meer info...
Tags:

Vakantiepark Frankrijk, Vakantiepark Côte d'Azur, Vakantiepark Le Muy, Rcn vakantieparken , Vakantiepark In de heuvels, Vakantiepark In de bergen, Vakantiepark In de buurt van de kust, Vakantiepark met een kinderbad / peuterbad, Vakantiepark met een buitenzwembad, Vakantiepark met een waterglijbaan, Vakantiepark met een super grote waterglijbaan, Vakantiepark met buitenspeeltuin, Vakantiepark met een animatieprogramma tijdens schoolvakanties, Vakantiepark met een multifunctioneel sportveld, Vakantiepark waar je kan vissen, Vakantiepark met een restaurant, Vakantiepark met een snackbar, Vakantiepark met een café of Bar, Vakantiepark met safaritenten, Vakantiepark met gratis wifi op het hele park, Vakantiepark met gratis WiFi in de bungalows, Vakantiepark die Christelijke zijn ingesteld, Vakantiepark met 2 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 4 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 6 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met mobil homes, Vakantiepark met camping, Vakantiepark Privé sanitair, Vakantiepark Wasserette, Vakantiepark Tafeltennis, Vakantiepark met laadpalen voor elektrische auto's