Les Hauts de Bruyères

Center Parcs Les Hauts de Bruyères ligt in de het Loirredal. Dit is een groene streek met veel oude kastelen. Op het vakantiepark is een Aqua Mundo met een unieke waterglijbaan. Ontspan kunt u in het wellnesscentrum.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Les Hauts de Bruyères

Vakantiepark Les Hauts de Bruyères van centerparcs ligt in de bosrijke Loire streek, bekend om de vele kastelen en landerijen. Dit gebied ligt centraal in Frankrijk. Een bezoek aan een van deze kastelen is zeer aan te raden. Het gebied leent zich ook goed voor een mooie wandel- of fietstocht.

Vakantiepark Les Hauts de Bruyères in een notendop

Center Parcs Les Hauts de Bruyères beschikt over een 'Aqua Mundo' zwembad. Dit zwemparadijs beschikt o.a. over een golfslagbad, 5 waterglijbanen en een wildwaterbaan. Uniek is de glijbaan ‘Topsy Turvy’, waarin u in een rubberband naar beneden suist. Of ga de uitdaging aan in de Aqua Speed. Compleet uitgerust met helm en bodyboard zoeft u in een razend tempo de Crazy River af. Center Parcs Les Hauts de Bruyères heeft tevens een vernieuwd wellnesscentrum met sauna’s, een hamam en een buitenbad.

Kinderen kunnen heerlijk spelen in de indoorspeeltuin. De wat oudere kinderen kunnen quad rijden en als ze durven mogen ze op zeven meter hoogte uit een toren springen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd door de Wannabeclub. Daarnaast kunnen kinderen ponyrijden en knuffelen. Daarnaast kunt u er boogschieten, paintballen, het 'High Adventure Trail' doen en kanoën. De lijst met activiteiten is te lang om op te noemen, bekijk het actuele overzicht op de website van centerparcs Les Hauts de Bruyères.

In het Market Dome is genoeg te doen. Pak gezellig samen met uw familie en vrienden een terrasje. Er zijn maar liefst vijf restaurants te vinden, waaronder een Italiaans- en buffetrestaurant. Voor de dagelijkse boodschappen is er een grote supermarkt met bakkerij.

U kunt op centerparcs Park Hochsauerland met maximaal 12 personen, verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of vipcottage.

 

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting – tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen nóg meer extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. €30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) én gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. €33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs Les Hauts de Bruyères

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Les Hauts de Bruyères?

Center Parcs Les Hauts de Bruyères beschikt over 750 vakantiehuisjes.