Le Bois aux Daims

Vakantiepark Le Bois aux Daims is gelegen in de regio Loire. Het vakantiepark is omgeven door veel groen. Er is een schitterend Aqua Mundo met o.a. 4 glijbanen, een wildwaterbaan en een grote waterspeeltuin.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Le Bois aux Daims

Vakantiepark Le Bois aux Daims is een park van centerparcs, gelegen in Loire. Het luxe vakantiepark staat in het teken van de natuur. Midden op het park is zelfs een domein van 10 hectaren waar u herten, vossen, dassen en wilde zwijnen kunt spotten.

Center parcs Le Bois aux Daims in een notendop

Vakantiepark Le Bois aux Daims ligt midden in het bos. Center Parcs Le Bois aux Daims beschikt over een prachtg Aqua Mundo. In dit zwemparadijs kunt u o.a. het volgende vinden:

  • dubbele Water Playhouse (enorme waterspeeltuin met glijbanen, waterpistolen).
  • Aqua Speed (bodyboarden over de Crazy River)
  • peuterbad
  • Aqua slide
  • Cenote pool (koraalbad, boordevol tropische vissen)
  • wildwaterbaan
  • golfslagbad

Wanneer uw kind dol is op dieren, dan is Vakantiepark Le Bois aux Daims ideaal. Kinderen mogen de dierverzorger helpen met zijn dagelijkse bezigheden. Dieren observeren in het bos, de dierenverblijven schoon maken, ze voeren en kijken of de dieren gezond zijn.

Er is een Baluba indoor speelparadijs, kinderen kunnen diverse workshops volgen of meedoen aan diverse 'Wannabe' activiteiten programma's. Bekijk het actuele overzicht met activiteiten op de website van centerparcs Le Bois aux Daims.

Het Market Dome beschikt over vijf restaurants waaronder een Italiaans restaurant en een buffetreastaurant. Een snackbar mag uiteraard ook niet ontbreken. Voor de dagelijkse boodschappen is er een parkwinkel met bakkerij.

U kunt op centerparcs Park Hochsauerland verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of vipcottage. De cottages beschikken over een grote glazen pui met terras. Uniek is het verblijven in luxe boomhutten, deze passen helemaal bij de sfeer van Center Parcs Le Bois aux Daims.

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting ‚Äď tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen n√≥g meer extra‚Äôs: ActiviteitenCadeau t.w.v. ‚ā¨30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) √©n gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. ‚ā¨33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs Le Bois aux Daims

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Le Bois aux Daims?

Center Parcs Le Bois aux Daims beschikt over 809 vakantiehuisjes.