Les Trois Forêts

Center Parcs logo

Centerparcs Les Trois Forêts is een luxe vakantiepark. De cottages zijn luxe en mooi gelegen in het groen. Er is eent tropische zwembad en een groot wellnesscentrum.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Les Trois Forêts

Vakantiepark Les Trois Forêts van centerparcs ligt in het Franse plaatsje Hattigny, op 4 uur rijden vanaf Maastricht. De regio Lorraine wordt gekenmerkend door het glooiende landschap met bossen en weilanden. 

Les Trois Forêts in een notendop

Center Parcs Les Trois Forêts is een ruim opzet vakantiepark. De accommodaties zijn luxe en liggen schitterend in het groen. Doordat het park zo ruim is opgezet, is de afstand tot het Market Dome vrij groot. In het schitterende Market Dome zijn diverse restaurants te vinden waaronder een Italiaans restuarant en een buffetrestaurant. Er is ook een buitenterras aan het water. Voor de dagelijkse boodschappen vindt u er een supermarkt met warme bakker.

Les Trois Forêts beschikt over een prachtig Aqua Mundo zwemparadijs. Er is o.a. een golfslagbad, een bubbelbad en een wildwaterbaan. Er is ook een glijbaan, waarop je naar beneden glijdt op een grote zwemband. De 'Master Blaster' is maar liefst 190 meter lang en 12 meter hoog, de grootste waterglijbaan van alle Center Parcs parken. Daarnaast is er het Water Playhouse. In het Market Dome is ook een wellnesscentrum van 1600m² gevestigd, met sauna’s, hamams, binnen- en buitenbaden, een lagune en een buitentuin.

Voor de actieve gast is er genoeg te doen, onderga het ‘high adventure experience outdoor’ parcours, ga paintballen of maak een vrije val uit een toren. Voor kleine kinderen is er ook genoeg te doen op Les Trois Forêts. Er is een indoorspeeltuin, een kinderboerderij, ze kunnen pony rijden of meedoen met Orry en vrienden. Het Wannabe-team organiseerd ook diverse activiteiten. De lijst met activiteiten is te lang om op te noemen, bekijk het actuele overzicht op de website van centerparcs Les Trois Forêts.

U kunt op centerparcs Les Trois Forêtsverblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of kindercottage, tot een grootte van maximaal 12 personen.

Meer info...