Le Littoral

Roompot logo

Op Le Littoral ligt een groot Aquapark met glijbanen en een aquasplash. Het vakantiepark ligt op 200 meter van de Atlantische Oceaan.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Le Littoral

Het vakantiepark Le Littoral ligt in Talmont-Saint-Hilaire, pal aan de Atlantische Oceaan in de regio Pays de la Loire. Op 15 minuten rijden liggen de stranden van Les Sables d’ Olonne. Verken het moeras van Payré per kano, of maak een boottocht naar Île de Yeu. Een bezoek aan pretpark Puy du Fou is zeker aan te raden.

Le Littoral in een notendop

Op vakantiepark Le Littoral ligt een zwemparadijs met prachtige grote buitenbaden en spannende waterglijbanen. Voor kinderen is er een groot peuterbad met waterattracties. Daarnaast beschikt het zwemparadijs over een binnenzwembad in exotische stijl, met een bubbelbad en een superleuk overdekt waterspeelpark.

Vakantiepark Le Littoral biedt drie verschillende kidsclubs, met activiteiten afgestemd op diverse leeftijdscategorieën. Kinderen kunnen daarnaast spelen, glijden, schommelen en klimmen op de grote speelweiden. Er is ook een springkasteel van de mascotte Koolaya. Wanneer het weer wat minder is kunt u terecht in een overdekte speelzaal. Bekijk de volledige lijst met faciliteiten op de website van vakantiepark Le Littoral.

Er is een supermarkt met bakkerij op vakantiepark Le Littoral. Daarnaast beschikt het park over een Restaurant. Ook is er een snackbar aanwezig of kunt u een heerlijke maalijd afhalen. Maak in de ochtend gebruik van de broodjesservice, laat verse broodjes leveren aan de deur. U verblijft op Le Littoral in een moderne cottage met woonkamer, televisie, keuken met magnetron en koffiezetapparaat.

Meer info...

Roompot: Vroegboekvoordeel tot 20% en profiteer van de zekerheid van extra flexibele omboekgarantie

Boek jouw favoriete Roompot vakantiepark t/m 12 februari 2023 met korting tot 20% en profiteer van de zekerheid van extra flexibele omboekgarantie! Aarzel niet en boek snel!

Kijk snel!