Les Collines de Castellane

Rcn logo

Op RCN les Collines de Castellane kunt u genieten van de romantische uitstraling van de Provence. Wilt u meer sensatie, ga dan raften en (kids) canyoning. Bezoek de bekende kloof Gorges du Verdon.

Deel dit vakantiepark via:
Rcn logo

Les Collines de Castellane

In Frankrijk ligt vakantiepark RCN Les Collines de Castellane. De ideale uitvalsbasis voor een droomvakantie, de ene dag genieten van de romantische uitstraling van de Provence. De andere dag meer spannende avonturen: raften, (kids) canyoning, bungeejumpen of van de rodelbaan roetsjen. Beklim de bijna 1000 meter hoge Roc van Castellane. Bezoek de Gorges du Verdon, de grootste kloof van Europa. Of bezoek de Vallei van de reuzefossielen.

Vakantiepark RCN Les Collines de Castellane in de Provence

Op vakantiepark RCN Les Collines de Castellane zelf is ook meer dan genoeg te beleven. Neem een duik in het mooie buitenzwembad met een leuke driedubbele glijbaan. Het zwembad heeft een paradijselijke uitstraling door de bruggetjes, eilandjes en parasols. Rondom het zwembad staan heerlijke ligstoelen, zodat u kunt genieten van de Franse zon. Ook is er een houten zonneterras met extra ligbedden. 

Actieve gasten kunnen zich ook prima vermaken op vakantiepark RCN Les Collines de Castellane. Bijvoorbeeld met het hele gezin onder begeleiding een klimparcours afleggen in het Adventure Park. Andere sportfaciliteiten op Les Collines de Castellane zijn: een tennisbaan, diverse sportvelden en de open air fitness area. Kinderen kunnen heerlijk ravotten in de speeltuin. Van mei tot september is er een Nederlandssprekend recreatieteam dat zorgt voor leuke sport- en spelactiviteiten.

In het restaurant op vakantiepark RCN Les Collines de Castellane kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd. Daarnaast beschikt het park over een bar, een snackbar en een pizzacorner. U verblijft op vakantiepark RCN Les Collines de Castellane in een comfortabele mobilhome, chalet of safaritent. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Kortom, dit RCN vakantiepark in de Provence is perfect voor zongenieters en actieve mensen.

Meer info...
Tags:

Vakantiepark Frankrijk, Vakantiepark Provence, Vakantiepark La Garde, Rcn vakantieparken , Vakantiepark in de bossen of een bosrijke omgeving, Vakantiepark In de heuvels, Vakantiepark In de bergen, Vakantiepark met een buitenzwembad, Vakantiepark met een waterglijbaan, Vakantiepark met een super grote waterglijbaan, Vakantiepark met buitenspeeltuin, Vakantiepark met een animatieprogramma tijdens schoolvakanties, Vakantiepark met een tokkelbaan, Vakantiepark met een klimpark, Vakantiepark met outdoor tennisbaan, Vakantiepark met een voetbalveld, Vakantiepark met een restaurant, Vakantiepark met een snackbar, Vakantiepark met een café of Bar, Vakantiepark met een parkshop, Vakantiepark met safaritenten, Vakantiepark waar honden welkom zijn, Vakantiepark met gratis WiFi in de centrale voorziening, Vakantiepark die Christelijke zijn ingesteld, Vakantiepark met 2 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 4 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 5 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 6 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met chalets, Vakantiepark met mobil homes, Vakantiepark met camping, Vakantiepark Wasserette, Vakantiepark Volleybalveld, Vakantiepark Tafeltennis, Vakantiepark met laadpalen voor elektrische auto's