La Ferme du Latois

Rcn logo

In de zonovergoten Vendée ligt vakantiepark RCN La Ferme du Latois. Het park beschikt over een groot buitenzwembad met waterglijbanen. Verken het schilderachtige Franse platteland, maar ook de zee is vlakbij.

Deel dit vakantiepark via:
Rcn logo

La Ferme du Latois

In het westen van Frankrijk in Vendée ligt vakantiepark RCN La Ferme du Latois. Het park ligt op het platteland bij Coëx, maar op slechts 15 kilometer van wat we met recht de mooiste zandstranden aan de Atlantische Oceaan mogen noemen. U geniet dus van 2 werelden: de rust van het typische Franse platteland met idyllische dorpjes en schitterende wandel- en fietsmogelijkheden en de zandstranden aan de Atlantische Oceaan. Themapark Le Puy du Fou en de badplaats Les Sables d’Olonne zijn zeker aan te raden om te bezoeken.

Vakantiepark RCN La Ferme du Latois op 15km van de Atlantische Oceaan

Wat vakantiepark La Ferme du Latois bijzonder maakt, is dat het is gelegen op een voormalig boerenerf gedateerd uit 1800. In de authentieke boerderij en stallen die zijn nu het hoofdgebouw en de recreatieruimte gevestigd.

Het vakantiepark La Ferme du Latois heeft een buitenzwembad met een dubbele waterglijbaan en een grote waterglijbaan. Uw kinderen zullen zich hier uren vermaken op een warme zomerdag. Een gedeelte van het ruime zwembad is geschikt voor kleine kinderen, waardoor ook zij veilig kunnen genieten. Ondertussen kunt u heerlijk genieten van de Franse zon, rondom het zwembad staan ligstoelen. Op de twee meren op RCN La Ferme du Latois kunt u heerlijk vissen en varen.

Verspreid over het vakantiepark RCN La Ferme du Latois staan leuke speeltoestellen en tafeltennistafels. Daarnaast is er een mooi volley- en voetbalveld. Of ga gezellig samen een partijtje jeu-des-boules spelen. In het hoogseizoen zorgen Alex & Sammy van het recreatieteam voor een leuk programma: speurtochten, dansen, knutselen en sporten.

In het restaurant van vakantiepark La Ferme du Latois kun u heerlijk eten. Of drink een glaasje op het terras of in de bar. In de croissanterie kunt u terecht voor verse broodjes in de ochtend. Het park beschikt over een snackbar voor de snelle hap. U verblijft op vakantiepark La Ferme du Latois in een mooi en comfortabel ingerichte mobil home of een glamping accommodatie. Sommige accommodaties zijn uitericht met een airco en/of vaatwasser. 

Meer info...
Tags:

Vakantiepark Frankrijk, Vakantiepark Vendée, Vakantiepark Coëx, Rcn vakantieparken , Vakantiepark in een landelijke omgeving, Vakantiepark In de buurt van de kust, Vakantiepark met een kinderbad / peuterbad, Vakantiepark met een buitenzwembad, Vakantiepark met een waterglijbaan, Vakantiepark met een super grote waterglijbaan, Vakantiepark met buitenspeeltuin, Vakantiepark met een animatieprogramma tijdens schoolvakanties, Vakantiepark met fietsverhuur, Vakantiepark met een voetbalveld, Vakantiepark waar je kan mountainbiken, Vakantiepark waar je kan vissen, Vakantiepark met een restaurant, Vakantiepark met een snackbar, Vakantiepark met een café of Bar, Vakantiepark met een parkshop, Vakantiepark met mindervaliden bungalows, Vakantiepark met safaritenten, Vakantiepark waar honden welkom zijn, Vakantiepark met gratis wifi op het hele park, Vakantiepark met gratis WiFi in de bungalows, Vakantiepark die Christelijke zijn ingesteld, Vakantiepark met 4 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 5 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met 6 persoons vakantiehuizen, Vakantiepark met chalets, Vakantiepark met mobil homes, Vakantiepark met camping, Vakantiepark Wasserette, Vakantiepark Volleybalveld, Vakantiepark Tafeltennis, Vakantiepark met laadpalen voor elektrische auto's, Vakantiepark Kindvriendelijk vakantiepark