Villages Nature Paris

Center Parcs logo

Villages Nature Paris ligt vlakbij Disneyland Parijs. Bovendien staat dit super-de-luxe vakantiepark bol van de voorzieningen met o.a. een mega tropisch zwembad met 6 glijbanen plus grote buitenlagunes.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Villages Nature Paris

Villages Nature Paris vlakbij Disneyland Parijs

Vakantiepark Villages Nature Paris ligt in Bailly-Romainvilliers in Frankrijk vlakbij Parijs. In dit vakantiepark kunt u vakantiepark- en attractieparkplezier combineren, want het Luxe Villages Nature ligt op slechts 6 kilometer van Disneyland Parijs. Parijs zelf ligt ook vlakbij, hier kunt u genieten van cultuur, spanning en plezier. Villages Nature is geheel geïnspireerd op de natuur. Het vakantiepark is hierdoor perfect om tot rust te komen na een bezoek aan Disneyland of Parijs.

Waterpret op Villages Nature Paris

Op het Villages Nature Paris zelf is ook genoeg te doen, het staat bol van de voorzieningen. Geniet van het mega zwemparadijs met waterglijbanen, een golfslagbad en een Water Playhouse. Het Water Playhouse is een klimtoestel met waterglijbanen, waterpistolen en een enorme kiepemmer die 900l water uitstort. Verder is er een buitenlagune van 2500 m2, waar u kunt zwemmen en ontspannen in water van 30 graden. Geniet ondertussen van een schitterend uitzicht op de natuur. 's Zomers is de grote recreatievijver perfect om te luieren op het zandstrand of om te dobberen en zwemmen in het water. Doe mee met een van de vele watersporten op Villages Nature Paris.

Wat is er verder te doen op Villages Nature Paris

Kinderen vinden de boerderij op Villages Nature Paris erg leuk. Hier kunnen ze kennis maken met het leven op de boerderij, pony rijden, dieren knuffelen en verzorgen. Of neem deel aan een workshop broodbakken en boter maken. In het "Forest of Legends" kunnen kinderen zich heerlijk uitleven en hutten bouwen, boottochtjes maken, survivallen in de bossen, wandelen over de geheime weggetjes. De speelplaats vol verrassingen mogen uw kinderen ook niet missen.

Op La Promenade du Lac kunt u zowel overdag als ’s avonds genieten van ontspanning en een hapje of drankje. Deze groene stad bruist, geniet van een concert in het water-amfitheater, ga dansen in de openlucht of schuif aan in een van de vele restaurants. Ook zijn er winkels, een kinderclub en een bowlingcenter te vinden op La Promenade du Lac. U verblijft op Villages Nature Paris in sfeervolle cottages, die gerealiseerd en ingericht zijn met natuurlijke materialen. Alle cottages zijn mooi in het groen gelegen.

Meer info...