Molecaten Park Legénd Estate

Het kleinschalige vakantiepark Molecaten Park Legénd Estate ligt in Hongarije. Het park beschikt over een buitenzwembad met peuterbadje. Park Legénd Estate is een oase van rust in de Hongaarse heuvels.

Deel dit vakantiepark via:
Molecaten logo

Molecaten Park Legénd Estate

In Hongarije bij Legénd in Nograd ligt het kleinschalige vakantiepark Molecaten Park Legénd Estate. Het park ligt op het platteland van Hongarije in een heuvelachtige omgeving, op een uur rijden vanaf Boedapest. Perfect voor rustzoekers en natuurliefhebbers. 's Zomers staan de zonnebloemvelden in bloei. Bezoek de omliggende dorpjes, waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan. De omgeving is ook perfect voor mountainbikers. Bezoek het Donaustadje Vác met pleintjes, winkels en oude gebouwen.

Vakantiepark Molecten Park Legénd Estate in Hongarije

Aan de voet van een berg in Hongarije ligt het kleinschalige vakantiepark Molecaten Park Legénd Estate. De perfect keuze voor mensen die op zoek zijn naar een kleinschalig, rustig vakantiepark. Op Park Legénd Estate zijn nagenoeg geen voorzieningen. Het park beschikt over een buitenzwembad dat vanaf mei tot september geopend is. Rondom het buitenzwembad staan ligstoelen, zodat u kunt genieten van de zon terwijl u uw kinderen in de gaten kunt houden. Verder beschikt het park over een speeltuin. Meer voorzieningen zijn er niet.

Op het park bent u dus verzekerd van rust. In de omgeving is genoeg te doen. De oude dorpjes in de omgeving, zijn een bezienswaardigheid op zich. Met de kinderen is het "Indianendorp"in Nőtincs leuk om te bezoeken, of bezoek de klimbaan in het Gödöllõi.

U verblijft op vakantiepark Molecaten Park Legénd Estate in bungalows die van alle gemakken zijn voorzien. Iedere bungalow beschikt over een terras met tuinmeubilair en buitenbarbecue. De tv beschikt over 6 Nederlandse zenders. In de dorpswinkel van Legénd kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar in Vác vindt u ook een Aldi en een Lidl. Geen zin om zelf te koken? In Hongarije is uit eten gaan spotgoedkoop voor Nederlandse begrippen.

Prijzen & beschikbaarheid

Molecaten: 15% korting op uw vakantie? Boek uiterlijk 15 januari 2021!

Reserveert u uw 2021 vakantie(s) uiterlijk 15 januari 2021, dan ontvangt u 15% korting op de All-in verblijfskosten van uw huuraccommodatie of het basiskampeertarief per nacht.

Kijk snel!