Cube La Mer 4

Cube La Mer 4

Cube La Mer 4
4-persoons Chalet
v.a. € 287.80
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Cube La Mer 4" is gelegen op EuroParcs Kohnenhof. EuroParcs Kohnenhof is een vakantiepark in Luxemburg en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Eisenbach is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Kohnenhof toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Ardennen-Luxemburg, zoek dan naar een ander vakantiepark in Ardennen-Luxemburg.

Cube La Mer 4 is een modern en luxe chalet geschikt voor 4 personen. Het chalet is te bereiken via een kleine trap, waarbij je direct op de prachtige houten veranda stapt. Bij binnenkomst loop je langs de moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Zo beschik je over een vaatwasser, koffiezetapparaat, combimagnetron en koelkast met vriesvak. De woonkamer is gezellig ingericht en heeft een bank, zithoekje, eettafel en smart-tv. Er zijn twee slaapkamers in het chalet, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Op je eigen veranda kun je heerlijk genieten van het prachtige uitzicht over het park en beschik je over een tuinset met parasol. Nabij het chalet kun je je auto parkeren.

Heeft u interesse in accommodatie "Cube La Mer 4" op vakantiepark EuroParcs Kohnenhof? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Kohnenhof. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken