Vakantiepark Walsdorf

Bungalowspecials logo

Vakantiepark Walsdorf ligt verscholen in de schitterende natuur van de Luxemburgse Ardennen. Geen grootschalig vermaak, maar rust en genieten van de natuur staat hier voorop! Iedereen is welkom, maar het park heeft wel een christelijke identiteit.Vind de

Deel dit vakantiepark via:
Bungalowspecials logo

Vakantiepark Walsdorf

Vakantiepark Walsdorf ligt in Luxemburg in de buurt van Vianden. Het is een oase van rust midden in de natuur. Er loopt zelfs een kabbelend beekje door het vakantiepark. Bezoek ook het kasteel van Vianden. Er is een kabelbaan die u omhoog naar het kasteel brengt. Of ga wandelen in het Müllerthal. In de buurt kunt u ook mooie kanotochten maken. Een bezoek aan de stad Luxemburg of Trier is eveneens mogelijk. Een vakantieadresje voor gezinnen en rustzoekers!

Vakantiepark Walsdorf blinkt uit in kleinschaligheid, gemoedelijkheid en rust. Hier geen grootschalige faciliteiten, maar een van die zeldzame plekken waar u zich helemaal één met de natuur kunt voelen. Maar dit betekent niet dat er niets te doen is. Zo liggen er speel- en sportvelden en speeltuintjes verspreid over het park. Daarnaast is er een recreatieprogramma voor alle leeftijden met sport en spel en het verkennen van de natuur en cultuur.

Vakantiepark Walsdorf is voor iedereen toegankelijk, maar heeft wel een christelijke identiteit. Zo worden er bijvoorbeeld ‘Sing-ins’ georganiseerd en vinden er in het hoogsezoen dagsluitingen en gespreksgroepen plaats – om zo met elkaar van gedachten te wisselen over Bijbelse thema’s. De zondagse Nederlandstalige kerkdiensten vinden doorgaans plaats in de indrukwekkende kerken van Diekirch en Vianden. Deze vakantiekerkdiensten worden druk bezocht.

De ontmoetings plek op vakantiepark Walsdorf is het restaurant. Zowel snacks als locale gerechten staan hier op de menukaart. Zelf koken en hiervoor uw boodschappen doen kan in de parkwinkel. In de vroege morgen haalt u hier ook verse broodjes. Om uw ervaring in de natuur nog completer te maken, kunt u een safaritent of mobilhome huren. Kortom, op zoek naar een park met een christelijke identiteit of op zoek naar een rustig adresje, dan is vakantiepark Walsdorf ideaal!

Meer info...