Aelderholt

Landal Aelderholt ligt in Drenthe. Op het vakantiepark is o.a. een binnenzwembad en een indoorspeeltuin Maak een wandeling door de Drentse bossen.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Aelderholt

Het vakantiepark Landal Aelderholt ligt in het dorpje Aalden. De schitterende omgeving is perfect om te wandelen en te fietsen. Of bezoek dagattracties zoals het Wildlands Dierenpark Emmen, of het Boomkroonpad waar u tussen de toppen van de bomen kunt wandelen. In Assen kunt u gezellig winkelen, een terrasje pikken of een hapje eten.

Vakantiepark Landal Aelderholt in Drenthe

Op vakantiepark Landal Aelderholt in Drenthe is een overdekt zwembad, met een lange waterglijbaan en een kleuterbad. Of ga lekker ontspannen en tot rust komen in de Finse sauna of in het Turks stoombad. Wat dacht u van een massage- een gezichtsbehandeling, een manicure of naar de kapper? Allemaal mogelijk op Landal Aelderholt.

Kinderen kunnen heerlijk spelen op Landal Aelderholt in het grote indoor speelparadijs met indoorkinderrodelbaan. Ook er er de Bollo Club, de Maxi LEGO hoek. Voor wat oudere kinderen is er de kinderscooterbaan, de boogschietbaan en sportvelden. Of ga gezellig samen een potje golfen op de nieuwe Adventure Golf baan. Het entertainment-team zorgt het hele jaar voor de nodige afwisseling. Naast vakantiepark Landal Aelderholt ligt een 18-holes golfbaan, met veel les- en oefenfaciliteiten. Voor gasten van Aelderholt is er een speciaal golfarrangement samengesteld. Kijk voor een volledig overzicht van activiteiten op de website van Landal Aelderholt.

In de brasserie op Landal Aelderholt kunt u heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Er staan lokale specialiteiten en kindergerechten op de menukaart. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de parkwinkel. Voor een snelle hap is er een snackbar. Wanneer u lekker makkelijk wilt doen, dan is het uit-eten- en halfpensionarrangement een optie. U verblijft in bungalows gelegen in het groen. Er zijn ook diverse familiebungalows / groepsbungalows boekbaar voor bijvoorbeeld 12, 16 of 24 personen. Perfect voor een familieweekend!

Nieuw op Landal Aelderholt de SkyFlyer achtbaan / tokkelbaan

De SkyFlyer is een gloednieuwe attractie op Landal Aelderholt. De SkyFlyer is een achtbaan en tokkelbaan in één. Vlieg met snelheden tot 40 km/h boven het park uit en krijg het gevoel dat je gewichtloos bent. Hangend in een speciaal harnas, roetsj je langs de bomen, over de adventure golfbaan en het meer om het parcours van 120 meter af te leggen.

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Korting Landal GreenParks

Hoe boek je met maximale korting bij Landal?

Meestal krijg je de maximale korting bij Landal GreenParks via het zogenaamde aanbiedingen overzicht. Alle scherpe deals die Landal te bieden heeft vind je hier overzichtelijk op een rij. In meer dan 90% van de gevallen pak je maximale korting bij Landal GreenParks via het Landal actie overzicht. Deze vind je door naar het actie overzicht te gaan en daar de best passende actie voor jouw situatie uit te kiezen.

Het actuele Landal actie overzicht vind je hier:

Kijk snel!