Vakantiepark Witterzomer

Witterzomer logo

Vlakbij Assen ligt het kindvriendelijk vakantiepark Witterzomer. Het park beschikt o.a. over een binnenspeeltuin, openluchtzwembad, recreatievijver met zandstrand en diverse sportvelden.

Deel dit vakantiepark via:
Witterzomer logo

Vakantiepark Witterzomer

Het gezellige familiepark Vakantiepark Witterzomer ligt in de fietsprovincie Drenthe bij Assen. De omgeving is perfect geschikt om met de fiets te ontdekken. Drenthe biedt o.a. oeroude hunebedden, gezellige dorpjes, groene weilanden en heidevelden. Enkele dagjes uit mogelijkheden in de omgeving zijn Wildlands Dierenpark Emmen, het buitencentrum Boomkroonpad, het Hunebedcentrum en Kamp Westerbork. Vakantiepark Witterzomer ligt vlakbij de steden Assen en Groningen, hier kunt u gezellig winkelen, een terrasje pikken of lekker uit eten gaan.

Waterpret op vakantiepark Witterzomer

Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen op vakantiepark Witterzomer. Witterzomer beschikt over diverse sport- en speelmogelijkheden. Vanaf de meivakantie is het verwarmde buitenzwembad met een spectaculaire waterglijbaan geopend. Voor de jongste parkgasten is er een apart peuterbad. U kunt uw kinderen vanaf het naastgelegen terras in de gaten houden, onder het genot van een hapje of drankje. Verder beschikt vakantiepark Witterzomer over een grote zwemvijver met zandstrand. Deze zwemvijver is perfect om verkoeling te zoeken op een warme dag. De bodem loopt langzaam af en is dus veilig voor jong en oud. Bent u een visliefhebber, dan kunt u uw hengel uitgooien in de visvijver.

Welke sport- en speelmogelijkheden heeft vakantiepark Witterzomer nog meer te bieden?

Naast waterpret heeft vakantiepark Witterzomer nog meer te bieden. Uw kinderen zullen het avonturenpad erg leuk vinden. Het avonturenpad is maar liefst drie kilometer lang, dit wandel- en doe pad neemt u mee naar de oertijd. De fietscrossbaan is ook erg populair, er zijn crossfietsen te huur bij de receptie. In de grote buitenspeeltuin en in de speeltuintjes die verspreid liggen over vakantiepark Witterzomer kunnen kinderen zich uren vermaken. Verder beschikt Witterzomer over een sportveld, een tennisbaan, een midgetgolfbaan en een mega springkussen. Het is mogelijk om fietsen en skelters te huren. De nieuwe indoorspeeltuin biedt uitkomst, wanneer het weer wat minder goed is. Het recreatieteam zorgt tijdens schoolvakanties voor een leuk en afwisselend programma.

In de brasserie op vakantiepark Witterzomer kunt u heerlijk eten. Bij mooi weer is het terras geopend. Er is een snackbar voor de makkelijke snelle hap. In de supermarkt is alles aanwezig voor uw dagelijkse boodschappen. Hier kunt u ook terecht voor barbecue benodigdheden en verse broodjes in de vroege morgen. Er zijn diverse accommodaties te boeken op vakantiepark Witterzomer zoals chalets, bungalows, camphomes, lodges, safaritenten en groepsbungalows.

Beschikt u over een eigen caravan of tent, boek dan een kampeerplek op Witterzomer. Er zijn ook kampeerplekken te huur met privé sanitair en een privé badkamer. Kortom, vakantiepark Witterzomer heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie met het hele gezin.

Meer info...

Witterzomer: Vroegzomer korting tot 25%

De vroegzomer korting tot 25% actie is geldig tot en met 26-06-2022

voor een verblijf tussen 27-06-2022 en 22-07-2022 en voor camphome tussen 27-06-2022 en 11-07-2022

Kijk snel!