Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen is een park van Roompot gelegen in Drenthe. Er is een binnenzwembad met peuterbad en een minigolfbaan. Trek de natuur in, of ga de hunebedden bekijken.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen is een park van Roompot, gelegen in Borger in de provincie Drenthe. Het vakantiepark is gelegen in de Drentse natuur. De omgeving is bij uitstek geschikt voor fietstochten. Want Drenthe is niet voor niets de fiets provincie van Nederland.

Bospark Lunsbergen in een notendop

Roompot Bospark Lunsbergen grenst aan het natuurgebied Gieten-Borger. Vanaf het Roompot vakantiepark wandelt u zo de natuur. Op het vakantiepark is er een binnenzwembad met een peuterbadje voor de allerjongsten gasten. Ook is er in de schoolvakanties de Koos Kids Club en het animatieprogramma.

U kunt een parijtje spelen op de tennisbaan of op de midgetgolfbaan. U kunt een fiets huren de receptie van Bospark Lunsbergen. Bezoek het ‘Attractiepark Drouwenerzand’ dat op slechts 20 fietsminuten ligt. Verder is het Hunebedcentrum in Borger aan te raden om te bezoeken.

In het eetcafé van Bospark Lunsbergen kunt u terecht voor een eenvoudige maaltijd of pizza. In de Parkwinkel kunt u terecht voor boodschappen en verse broodjes in de vroege ochtend. Het park is groen opgezet, hierdoor heeft u veel privacy. Verblijft in vrijstaande chalets of bungalows.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!