Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal is gelegen in Drenthe in de plaats Borger. Er is een subtropisch zwembad, een recreatievijver, een indoorspeeltuin en een Adventure hal.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Vakantiepark Hunzedal

In Borger, een plaatsje in Drenthe ligt Vakantiepark Hunzedal. Border is bekend om het grootste hunebed van Nederland ‘de D27’ en het Hunebedcentrum. Daarnaas is Borger ook schitterend landelijk gelegen, waardoor u eindeloos kunt fietsen en wandelen. Een bezoekje aan Attractiepark Drouwenerzand en het Boomkroonpad, waar u tussen de toppen van de bomen kunt wandelen is zeker aan te raden.

Vakantiepark Hunzedal in een notendop

Vakantiepark Hunzedal is een echt familiepark, waarop u zich het hele jaar door kunt vermaken. In de zomer kunt u zich vermaken op de grote recreatievijver, die bij mooi weer garant staat voor uren vermaak. Zwemmen, dobberen op het water en ravotten in de speeltuin op het zandstrand. Verder is het goed vertoeven in het subtropisch zwembad, met stroomversnellingen en waterglijbaan. Er is tevens een binnenbad waar u naar het buitenzwembad kunt zwemmen.

Er zijn op vakantiepark Hunzedal ook diverse sport- en spelvoorzieningen. De kinderen kunnen spelen in de binnen- en buitenspeeltuin, op de trampoline, in de sportkooi en op de fietscrossbaan. Verder kunt u er een partijtje bowling en midgetgolfen. Voor de kliene gasten is er de Koos Kids club. In de Adventure kunt u klimmen, handboogschieten en een weg zoeken door het ondergronds labyrint.

Het parkrestaurant met terras, heeft een mooi zicht op de recreatievijver. Hier kunt u heerlijk heerlijk lunchen, een pannenkoek, pizza of snelle hap is ook mogelijk. Er is een bar waar u eredivisie live kunt kijken. Er is een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. U verblijft in vrijstaande bungalows of chalets. De accommodaties zijn omgeven door veel groen.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!