Het Land van Bartje

Het Land van Bartje ligt in Drenthe. Dit is een echt familie vakantiepark met een gemoedelijke sfeer en faciliteiten zoals een zwembad, een ponyranch en een binnen- en buitenspeeltuin.

Deel dit vakantiepark via:
Landal logo

Het Land van Bartje

Vakantiepark Het Land van Bartje van Landal ligt in het knusse dorpje Ees in de bosrijke omgeving van Drenthe. Maak een heerlijk wandelingen of fietstocht door het Drentse landschap. Een bezoek aan het Nationaal Hunebedcentrum is een aanrader. Of wandel over de toppen van de bomen in het Boomkroonpad. Wanneer u een dagje wilt winkelen, dan kunt u terecht in Groningen, Assen of Emmen. Bezoek ook eens Dierenpark Wildlands Emmen, u zult uw kinderen er een groot plezier mee doen.

Het Land van Bartje in Drenthe

Landal Het Land van Bartje heeft een binnenzwembad met peuterbad en een waterglijbaan. Bij mooi weer wordt het overdekt zwembad omgetoverd tot groot openluchtzwembad. Op Landal Het Land van Bartje zijn ook diverse sportfaciliteiten. Zo is er een tennisbaan en een multifunctioneel sportveld. Of speel een partijtje golf op de midgetgolfbaan. Op Landal Het Land van Bartje is een fietsverhuur aanwezig, zodat u de mooie omgeving per fiets kunt verkennen.

Voor kinderen is er op Landal Het Land van Bartje genoeg te doen. Zo is er "De Bartje's Boerderij’". Dit is een overdekte speelvoorziening met koffiecorner en Bollo Club, twee grote buitenspeeltuinen, airtrampolines en een water speelplek. Ook is er een ponyranch, hier kunnen kinderen een cursus ponyverzorging volgen, of de pony’s poetsen, knuffelen en voeren. Het is ook mogelijk om rijlessen en bosritten te maken, of om een huifkartocht te maken. Bekijk de informatie hierover op de website van het Land van Bartje.

Op Het Land van Bartje is een gezellig familie restaurant. Hier kunt u terecht voor zowel pannenkoeken als vlees- en visgerechten. Voor een snelle hap kunt u terecht in snackbar het Smulpunt. Wanneer u helemaal makkelijk wilt doen, maak dan gebruik van het ontbijt- en het uit-eten arrangement. U verblijft op Landal het Land van Bartje in knusse Drentse boerderijtjes, een luxe landhuis of een stacaravan.

Prijzen & beschikbaarheid

Landal: Korting Landal GreenParks

Hoe boek je met maximale korting bij Landal?

Meestal krijg je de maximale korting bij Landal GreenParks via het zogenaamde aanbiedingen overzicht. Alle scherpe deals die Landal te bieden heeft vind je hier overzichtelijk op een rij. In meer dan 90% van de gevallen pak je maximale korting bij Landal GreenParks via het Landal actie overzicht. Deze vind je door naar het actie overzicht te gaan en daar de best passende actie voor jouw situatie uit te kiezen.

Het actuele Landal actie overzicht vind je hier:

Kijk snel!