Parc Sandur

Parc Sandur van centerparcs ligt in Drenthe, bij Emmen. Het ligt aan een grote rietplas. Er is een binnenzwembad en indoor speeltuin. U verblijft in vrijstaande cottages op schiereilandjes met terras aan het water.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Parc Sandur

Het vakantiepark Centerparcs Parc Sandur ligt in Emmen. U kunt heeflijk fietsen door de uitgestrekte bossen, kleurrijke heidevelden en gezellige dorpjes van Drenthe. Het bezoeken van Wildlands Dierenpark Emmen is zeker aan te raden. Of bezoek het ‘Nationaal Hunebedden Informatiecentrum’ in Borger, waar u alles te weten komt over de hunebedden.

Center Parc Parc Sandur in een Notendop

Vakantiepark Parc Sandur beschikt over een overdekt zwembad met een waterglijbaan, een peuterbad en een bubbelbad. Met uw baby kunt u deelnemen aan baby zwemmen. Of bezoek het sportcentrum, waar u kunt tennissen en squashen. Beklim de hoge klimwand van Centerparcs Parc Sandur. Speel een potje bowlen op de bowlingbaan, of ga gezellig golfen op de boerengolfbaan.

Daarnaast kunt u op het vakantiepark paintballen en handboogschieten. Er zijn diverse workhops en clinics voor jonge kinderen. De kinderen kunnen ook heerlijk ravotten in de indoorspeeltuin. De grote rietplas is een bron van waterpret: ga kanoën, waterfietsen of huur een elektrische boot. Per boot kunt u in alle rust het park ontdekken. Voor een actuele en complete lijst van activiteiten kunt u kijken op de website van centerparcs Parc Sandur.

Pal naast vakantiepark Parc Sandur ligt een 9- en 18 holes golfbaan. Hier kunt u met uw gezelschap gezellig een potje golfen. Geschikt voor de startende en gevorderde golfer.

In het Market Dome zijn een aantal eetgelegenheden zoals een gewoon restaurant, een pannenkoekenhuis en een grillrestaurant. Er is een snackbar voor de snelle hap. Plof neer op de gezellige terrasjes. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt.

De cottages liggen op kleine schiereilandjes met het terras aan het water. U heeft een mooi zicht op de rietplas. Er zijn cottages beschikbaar t/m een grootte van 12 personen.

 

Prijzen & beschikbaarheid

Center Parcs: Korting op korting – tot wel 36%!

Als je vroeg boekt, kun je kortingen en voordelen stapelen. Dat tikt lekker aan.

  • Ben je er lekker vroeg bij met boeken? Dan krijg je 20% vroegboekkorting als je minstens 6 maanden voor aankomst boekt, 15% vroegboekkorting als je 4 tot 6 maanden voor aankomst boekt en 10% vroegboekkorting als je 2 tot 4 maanden voor aankomst boekt.
  • Daarbovenop krijg je 20% Familiekorting (voor families met minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar) of 20% 55+ korting, voor aankomsten buiten de schoolvakanties. Zo kan je korting oplopen tot maar liefst 36%!
  • Vroegboekers krijgen nóg meer extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. €30 (vouchers waarmee je tot 3 activiteiten boekt) én gratis voorkeursligging van je cottage t.w.v. €33. 
Kijk snel!

Veelgestelde vragen over Center Parcs Parc Sandur

Hoeveel vakantiehuisjes heeft Center Parcs Parc Sandur?

Het park bestaat momenteel uit eilandjes waarop 334 woningen staan. Daarvan worden 289 verhuurd via Center Parcs. Door de economische crisis werden de laatste 80 tot 100 huisjes bij recreatiepark Parc Sandur in Emmen nooit gebouwd. Maar daar gaat verandering in komen.