Roompot Hunzepark

Roompot Hunzepark ligt in de provincie Drenthe. Er is een buitenzwembad en zijn er vele outdoor activiteiten te doen. De ideale uitvalbasis voor activiteiten in de omgeving.

Deel dit vakantiepark via:
Roompot logo

Roompot Hunzepark

Roompot Hunzepark is een vakantiepark van Roompot. Het ligt in het dorpje Gasselternijveen, midden op het platteland van Drenthe. Hier kunt u heerlijk fietsen. Bezoek het Boomkroonpark of het museum dorpje Orvelte. Een bezoek aan het Hunebedcentrum is ook zeker aan te raden.

Roompot Hunzepark in een notendop

Roompot Hunzepark is de ideale uitvalbasis voor activiteiten in Drenthe. Dit komt door de centrale ligging. Op het park ik is het ook goed vertoeven. Er is een verwarmd buitenzwembad, met ligweide en kleuterbad. Het zwembad is onder toezicht en geopend van mei tot september.

Voor de kleinste bezoekers is er een speeltuin. Ook is Koos Konijn van de partij, om te knutselen en dansen. Voor de oudere kinderen zijn er in de zomervakantie veel outdoor activiteiten zoals kanofakkeltochten, tokkelen, klimmen en boogschieten. Verder kunt u een balletje slaan op de tennisbaan of een fiets huren, om de omgeving van Roompot Hunzepark te verkennen.

Voor uw lunch of diner kunt u terecht in het ‘Hunzecafé’. Verder is er een broodjesservice voor een lekker ontbijt. U kunt in bungalows of chalets overnachten. Daarnaast is er ook een grote groepsbungalow boekbaar op Roompot Hunzepark.

Prijzen & beschikbaarheid

Roompot: Roompot lastminute aanbiedingen

Roompot heeft een mooi, wisselend aanbod van lastminute bungalows. Bekijk ze snel op Roompot.nl:

Kijk snel!