Dijkvilla Wellness 8

Dijkvilla Wellness 8

Dijkvilla Wellness 8
8-persoons Bungalow
v.a. € 602.40
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Dijkvilla Wellness 8" is gelegen op EuroParcs Zuiderzee. EuroParcs Zuiderzee is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Biddinghuizen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Zuiderzee toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Flevoland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Flevoland.

Dijkvilla Wellness 8 is een imposante villa die van alle gemakken is voorzien. Bij binnenkomst kom je via de hal naar de diverse slaapvertrekken. Een trap naar boven leidt je naar de woonkamer met eethoek en moderne keuken. In de zithoek kun je televisie kijken of ontspannen op de bank. De keuken heeft een vaatwasser, inductiekookplaat, filter koffiezetapparaat, oven en magnetron. Er zijn 3 slaapkamers beneden waarvan elk een badkamer ensuite heeft. Op de eerste verdieping is de vierde slaapkamer en ook nog een badkamer

Heeft u interesse in accommodatie "Dijkvilla Wellness 8" op vakantiepark EuroParcs Zuiderzee? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Zuiderzee. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken