Hackfort Hottub 6

Hackfort Hottub 6

Hackfort Hottub 6
6-persoons Chalet
v.a. € 465.30
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Hackfort Hottub 6" is gelegen op EuroParcs Zuiderzee. EuroParcs Zuiderzee is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Biddinghuizen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Zuiderzee toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Flevoland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Flevoland.

Hackfort 6 is een moderne en ruime accommodatie met een eigentijds interieur. Dit vrijstaande chalet is gelijkvloers en geschikt voor 6 personen. De hoge en lichte woonruimte is ingericht met een gezellige zithoek met televisie, een eethoek en een keuken met onder andere een vaatwasser, koffiezetapparaat, magnetron en oven. Het chalet heeft 3 slaapkamers, waarvan 2 met 2 eenpersoonsbedden en 1 met een stapelbed of 2 losse bedden. In de badkamer vind je een douchecabine, wastafel en toilet. De tuin heeft een terras met tuinmeubilair. In de tuin kun je heerlijk genieten en opwarmen in de hottub. Je kunt 1 auto parkeren bij het chalet en je beschikt over gratis Wi-Fi.

Heeft u interesse in accommodatie "Hackfort Hottub 6" op vakantiepark EuroParcs Zuiderzee? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Zuiderzee. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken