L-Cube Hottub 6

L-Cube Hottub 6

L-Cube Hottub 6
6-persoons Chalet
v.a. € 485.30
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "L-Cube Hottub 6" is gelegen op EuroParcs Zuiderzee. EuroParcs Zuiderzee is een vakantiepark in Nederland en een Europarcs vakantiepark. Het vakantiepark in Biddinghuizen is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht EuroParcs Zuiderzee toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Flevoland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Flevoland.

L-Cube Hottub 6 is een gelijkvloers en modern chalet geschikt voor 6 personen. Het chalet heeft een oppervlakte van 45 vierkante meter en heeft een L-vormige bouwvorm. De eigentijdse ingerichte woonkamer voelt ruim aan en heeft een zithoek met televisie, eethoek en moderne keuken die van alle gemakken voorzien is. Zo beschik je over een combimagnetron, filter koffiezetapparaat, vaatwasser, koelkast en vriezer. Het chalet heeft 3 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed, 1 met een stapelbed en 1 met twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet en daarnaast is er ook nog een apart toilet aanwezig. Verder kun je heerlijk ontspannen in de hottub, welke in de tuin staat. Verder beschik je over een terras met tuinset en je kunt je auto bij een nabijgelegen parkeerplek parkeren.

Heeft u interesse in accommodatie "L-Cube Hottub 6" op vakantiepark EuroParcs Zuiderzee? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van EuroParcs Zuiderzee. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken