Dijkvilla+ 6 personen

Dijkvilla+ 6 personen

Dijkvilla+ 6 personen
6-persoons Bungalow
v.a. € 649.00
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Dijkvilla+ 6 personen" is gelegen op Beach Resort Makkum. Beach Resort Makkum is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Makkum is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Beach Resort Makkum toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Friesland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Friesland.

De 6p. Dijkvilla+ is een luxe sfeervolle vrijstaande villa die geschikt is voor 6 personen. Vanuit moderne ingerichte woonkamer die gelegen is op de eerste verdieping heeft u een adembenemend uitzicht over het IJsselmeer. De ruime woonkamer heeft een fijne zithoek met openhaard. Vanuit de woonkamer heeft u directe toegang tot het buitenterras via een grote glazen gevel met twee schuifdeuren. Tevens beschikt deze Dijkvilla over een tweede terras aangrenzend aan de open keuken. De keuken is voorzien met moderne keukenapparatuur. Twee van de drie slaapkamers zijn gelegen op de begane grond en de derde slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Alle slaapkamers zijn uitgerust met comfortabele bedden. In de badkamer op de begane grond is een douche en ligbad gevestigd. Het basiscomfort van iedere 6p. Dijkvilla+ is gelijk, maar de inrichting en extra's kunnen per villa verschillen. Wilt u een bepaald adres reserveren? Selecteer deze dan tijdens het maken van de reservering bij "kies op de kaart".

Heeft u interesse in accommodatie "Dijkvilla+ 6 personen" op vakantiepark Beach Resort Makkum? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Beach Resort Makkum. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken