Star+ 6 personen

Star+ 6 personen

Star+ 6 personen
6-persoons Bungalow
v.a. € 430.00
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Star+ 6 personen" is gelegen op Beach Resort Makkum. Beach Resort Makkum is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Makkum is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Beach Resort Makkum toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Friesland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Friesland.

Deze vrijstaande gelijkvloerse 'Star+' bungalows zijn geschikt voor 6 personen en is gelegen aan open vaarwater. Deze prachtige bungalows zijn volledig vernieuwd en ingericht. Iedere bungalow beschikt over 3 slaapkamers met comfortabele boxspring bedden. De master bedroom heeft een eigen badkamer met douche en wastafel. Daarnaast is er nog een tweede badkamer met douche en toilet en een apart toilet. De bungalow beschikt over een prachtige nieuwe keuken met kookeiland, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, combi-magnetron, Senseo- en koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en koel/vriescombinatie. De hele vloeroppervlakte is voorzien PVC met vloerverwarming. In de bijkeuken zijn een wasmachine en droger aanwezig. Via twee openslaande deuren heeft u toegang tot het buitenterras en grote tuin. Het basiscomfort van iedere 6p. Star+ is gelijk, maar de inrichting en extra's kunnen per villa verschillen. Wilt u een bepaald adres reserveren? Selecteer deze dan tijdens het maken van de reservering bij "kies op de kaart".

Heeft u interesse in accommodatie "Star+ 6 personen" op vakantiepark Beach Resort Makkum? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Beach Resort Makkum. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken